Revell Toxi

495,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Denne mini-helikopter er et sjovt indslag til indendørs action og flyvehygge. Selv om helikopteren er lille i størrelse, er den stor i performance og manøvre egenskaber. En god og sjov begynder helikopter fra kvalitetsmærket Revell.

Beskrivelse

Kun 5,5 centimeter høj og alligevel voksen og kompetent – takket være tre kontrolkanaler kan mikrohelikopteren flyves præcist i ethvert rum ved hjælp af IR-fjernbetjeningen. Derudover sikrer det koaksiale rotorsystem med elektronisk gyro og den intuitive IR-fjernbetjening nemme flyveegenskaber. De to elmotorer, som drives af et LiPo-batteri, giver masser af power.

Der kræves 4 x 1,5 V AAA-batterier til fjernbetjeningen.

Medfølger:
1x Revell Toxi Helicopter
1x 3CH IR fjernbetjening
1x Erstatnings-rotorsæt
1x Instruktioner

Hvad mangler du:
– 4 AA batterier til sender

Du kan selvfølgelig købe batterierne her hos os.

Vi anbefaler du køber følgende med:
– AA Batterier til sender: 1 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Revell er en tysk virksomhed der har været på markedet inden for sjov til voksne og børn i mere end 70 år. Revell-virksomheden startede tilbage i midten af ​​40’erne i Amerika hvor grundlæggeren af ​Revell Inc., Lewis H. Glaser, fik idéen til selv at bygge en skala-til-skala bil af flere plastdele. Revell startede dermed ud inden for udvikling og fremstilling af originale plastikmodelsæt. I dag er Revell ikke kun markedsleder i Tyskland, men også i hele Europa. Ydermere har virksomheden i de senere år fremstået som en af de større leverandører af fjernstyrede produkter på markedet som de startede op i 2009.

Revells væld af erfaring opsamlet gennem årtier har gjort brandet synonymt med en fascinerende og mangefacetteret verden af ​​modellering og RC. Revells produktsortiment er i stand til at rumme unge som ældre, professionelle som nybegynderen – her kan alle forfølge deres passion og gøre drømme til virkelighed.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk
Topfart: Kendes ikke
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: Sjov lille begynder helikopter fra 8 år og op.

Fra 8 år og opefter.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser