Randride YX26

9.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Randride YX26 er en stærk og foldbar mountain bike elcykel som kan tage dig igennem alle terræn og barske miljøer. Kvalitetskomponenter fra Shimano, hydraliske skivebremser og farve LCD display er bare nogle af de gode features. 45 km/t, 30% stigningsevne og 100 km rækkevidde. Så er du godt el-kørende 🙂

Beskrivelse

Aftageligt 48V 17AH lithiumbatteri
Udstyret med Samsung/LG 48V 17AH lithium batteri for at sikre en lang forventet levetid og fremragende ydeevne. Den enkelte rækkevidde kan være op til 100 km pr. opladning i pedal-assist mode og omkring 55 km på ren elektrisk strømtilstand.

1000W børsteløs motor
Udstyret med en 1000 W og 100 Nm drejningsmoment børsteløs gearet navmotor og op til 45 km/t hastighed, kan elcyklen hjælpe dig med at erobre det barske terræn og nemt krydse stejle bakker.

LCD farverigt display
LCD-farveskærmen har en bedre visuel effekt end andre viser, skærmen er klarere og lysere , selv i et svagt oplyst miljø, kan det tydeligt vise oplysninger om hastighed, kilometertal, kraft, gear osv.

Udstyret med en USB-opladningsport på skærmen, kan du oplade din telefon eller andre mobile enheder.

Forgaffel i aluminiumslegering
Forgaffelen i aluminiumslegering har 100 mm vandring, forspændingsjustering og spærring. Den har en fantastisk dæmpende effekt for effektivt at reducere følelsen af ​​bump ved kørsel på ujævn vej

26″X4.0″ CST terrænfedt dæk
Med de punkteringsbestandige, robuste fede dæk med indbyggede dækforinger og reflekterende sidevægge. Giver opgraderet vejgreb og trækkraft på barske veje. Selv i de mest udfordrende terræner og vejrforhold giver disse fede dæk dig en nem og jævn køreoplevelse.

48V LED forlygte
Den RANDRIDE uafhængige R&D forlygte er 25 % lysere end andre almindelige forlygter. Lys nok til at gøre udsynet forbedret for at garantere din sikkerhed, mens du kører om natten.

Shimano hydrauliske bremser
Shimano hydrauliske bremser er bedre bremsesystemer end almindelige mekaniske bremser, hydrauliske skivebremser har bedre modulering og stopkraft, og hydraulisk bremsekaliber med to stempels olietryk hjælper dig med at bremse lettere, du kan stoppe næsten uden tryk.

Shimano 9-trins gearskiftesystem
Shimano 9-trins gearskiftesystemet giver dig flere valgmuligheder, mens du kører under en række forskellige forhold, giver dig mulighed for at skifte gear for at tilpasse sig forskellige terræner efter behov. I kombination med pedal-assist-systemet kan du frit justere den bedst egnede hastighed for at fuldføre din rejse

Sadelophæng i aluminiumslegering
Den bageste sadelophæng i aluminiumslegering har 80 mm vandring med fire-stangs koblingsophængsteknologi. Firestangsforbindelsen repræsenterer en firesidet polygon: kædestag, sædestag, vippe og sæderør. Absorberer kraft og vibrationer bagud, mens spoleophænget sikrer frontstabilitet. Reducer effektivt vibrationer under ujævne vejstrækninger og forbedrer kørekomforten.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøj
1 x Kørebriller
1 x Hjelm
1 x baglygte
1 x Tasker
1 x Skærme
1 x Pumpe
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
I 2018 grundlagde fire cykelentusiaster med en fælles passion for cykling i Hong Kong. Rick, Aimee, Nancy og Davis er medstifterne af RANDRIDE. De bruger deres initialer til at danne en “RAND” ridegruppe, som også er oprindelsen til RANDRIDE mærkenavnet. RANDRIDE elcykelfamilien har nu FORERUNNER; LEAPER; EXPLORER; EXPLORER PRO; HUMMER; HUMMER X, ORKAN. Der er derved cykler til alle kategorier indenfor daglig cykling i byerne, pendlercykling, rejsecykling, udendørssport og fitness eller naturlig udforskning i naturen. RANDRIDE e-cykler er moderigtige og er repræsentanter for effektive, bekvemmelighed, grønne og kulstoffattige rejser.

Alle RANDRIDE e-cykler er designet og udviklet i hovedkvarteret i HongKong . RANDRIDE har produktions- og montageafdelinger, salgsserviceafdelinger og produktlagre i Canada, Polen og HongKong, for at gøre vores produkter let og hurtigt forsendet og give kunderne bedre eftersalgssupporttjenester. RANDRIDE konkurrenceparametre er den bedste kvalitet til den bedst mulige pris.

Specifikationer

Motor: 1000 W
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 55 km
Max Rækkevidde med assistance: 100 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 26″
Vægt: 29 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 48V 13,6Ah
Produktdimensioner: 1900 mm x 1100 mm
Foldet dimensioner: 1050 mm x 450 mm x 1000 mm
Anbefalet højde: 170 cm – 200 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 9
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1570 mm x 300 mm x 810 mm
Brutto Pakkevægt: 38 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser