Happyrun G60

9.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Happyrun er sat i verden for at levere cool livsstilsløsninger og er allerede slået igennem i USA. Happyrun G60 er ingen undtagelse ift. coolness. Elcyklen har en masse lækre design detaljer og er udstyret med et smart LCD display, hydrauliske skivebremser, robust “fat-tires” og meget mere. Derudover præsterer elcyklen en tophastighed på 50 km/t og har en oplyst max rækkevidde på 110 km på én opladning.

Beskrivelse

El-cykel til terrænkørsel
Kør på HappyRun fuld affjedret elcykel Tank G60, uanset om det er en snoet sti, en barsk bjergvej eller en bygade, den responsive affjedring absorberer stød og vibrationer og erobrer ubesværet ethvert terræn.

Drevet af 750W motor
750-watt-motoren leverer 1500 watt topeffekt og mere drejningsmoment for at styrke din tur. Denne kraftfulde elektriske motorcykel har en fantastisk bakkeklatringsevne, og det er dens hemmelighed.

Hydralisk oliebremse
Det hydrauliske bremsesystem leverer uovertruffen bremsekraft – bringer dig til et fuldstændigt stop på cirka 0,5 sekunder. Off-road, kør med selvtillid, sikret hurtig og præcis bremsning for ultimativ sikkerhed.

Aftageligt 48V Batteri
Det aftagelige 48V 18AH batteri driver dine eventyr, og med kun 5-6 timers opladning kan du køre op til 110 km med pedalassistance. Den aftagelige funktion giver dig opladningsfleksibilitet og bekvemmelighed, uanset om du er hjemme eller på arbejde.

Erobre alle terræn
HappyRun vandtætte elcykel kommer med 20” fede dæk og for- og bagskærme for at sætte dig ud på et offroad-eventyr. Designet til at erobre alt terræn, fra skovstier til bjergveje og bygader, leverer 750-watt-motoren et fantastisk drejningsmoment, mens 48V-batteriet sikrer lange ture.

LCD DISPLAY
LED-skærmen giver vigtige oplysninger lige ved hånden og viser batteristatus, hastighedsklasse og lysstatus. Dets minimalistiske design understreger passende følelsen af ​​teknologi.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
HappyRun er etableret i 2014 i Kina med ønsket om at tilbyde specielle SUV Ebikes og City SUV bikes og gøre brandet en del af en cool livsstil. Ebike SUV’en er en blanding af elegance, ydeevne og bæredygtighed. Designet til eventyrentusiaster, der ønsker at udforske ud over byens grænser, men alligevel bevidste om deres CO2-fodaftryk. Den tilbyder gode terrænegenskaber, der giver ryttere mulighed for at tage deres vej, hvor der ikke er en. Selvom denne robuste cykel er hårdfør og robust til udfordrende terræn, går den ikke på kompromis med komfort eller stil.

Fødslen af ​​HappyRun markerede et vendepunkt inden for bæredygtig mobilitet. Mærkets mission stoppede ikke ved at skabe top-tier produkter; de havde til formål at dyrke et gladere samfund af rejsende. Ved at gøre det solgte de ikke blot e-cykler; de tilbød en forhøjet livsstil, en erklæring om miljøvenlig bevidsthed og et løfte om glædelige forlystelser.

I dag står HappyRun synonymt med glædesfyldte rejser, miljøansvar og kvalitet uden kompromis.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 50 km/t
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 110 km
Stigningsprocent: 15%
Dæk: 20″
Vægt: 39 kg

Bremser: Hydrauliske skivebremser
Batteri: 48V 18Ah
Produktdimensioner: 1600 mm x 630 mm x 1250 mm
Anbefalet højde: 165 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1425 mm x 310 mm x 835 mm
Brutto Pakkevægt: 47 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: 6061 Aluminiums legering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser