Randride YA20

6.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Med Randride YA20 får du en elcykel, hvor du får meget for pengene. Flot sammenfoldeligt ramme design med 3-hjulseger, Shimano komponenter og en 500 W motor der leverer en topfart på 40 km/t og et batteri der giver en rækkevidde på op til 90 km på en opladning.

Beskrivelse

Aftageligt DC48V 15AH lithiumbatteri
Udstyret med 48V 15AH Samsung/LG lithium-batteri for at sikre en lang forventet levetid og fremragende ydeevne. Den enkelte rækkevidde kan være op til 90 km pr. opladning på pedal-assist mode og omkring 45 km på ren elektrisk strømtilstand. Batteriet vil stadig bevare 80 % kapacitet efter 1000 opladninger.

500W børsteløs motor
Udstyret med en 500 W får du hastigheder op til 40 km/t og kan hjælpe dig med at erobre det mest barske terræn og nemt krydse stejle bakker.

Filel skivebremse
Det har fordelene ved hurtig varmeafledning, lav vægt, hurtig bremsning og bekvem justering. Under høj belastning kan bremsen modstå høj temperatur, har en stabil bremseeffekt og påvirkes ikke let af eksterne miljøfaktorer. Skivebremser gør det nemmere at stoppe el-cykler i kolde klimaer og ekstreme køreforhold.

Forgaffel affjedring
Forgaffelen i aluminiumslegering har 100 mm vandring, forspændingsjustering og spærring. Den har en fantastisk dæmpende effekt for effektivt at reducere følelsen af ​​bump ved kørsel på ujævn vej.

Sammenfoldelig rammedesign
Sammenklappelig ebike kan tilfredsstille dit ønske om at køre hvor som helst.
Den stuvbare e-cykel er meget brugervenlig. Den bærbare ebike er meget lille og kan lægges helt i bagagerummet på en bil. Et sådant design giver dig mulighed for at tage ebiken til ethvert sted i verden.

48V LED forlygte
Den RANDRIDE uafhængige R&D forlygte er 25 % lysere end andre almindelige forlygter. Lys nok til at gøre udsynet forbedret for at garantere din sikkerhed, mens du kører om natten.

Foldebeslag
Foldebeslag er lavet af aluminiumslegeringsmateriale, så det er stærkt og holdbart og kan foldes mange gange. Den er lavet af snap- og kortholder, og denne struktur kan effektivt forhindre de to foldedele i at afkoble fra hinanden for at sikre din sikkerhed på vejen.

Velbygget sadel
Med et vakuumformet, vandtæt ydre og gelpolstring, er en robust og behagelig sadel, der reducerer følelsen af ​​stød, mens du kører på vejen. Du kan flytte sadlen op og ned for at foretage justeringer, så de passer til din komfort.

20″X1,95″ CST punkteringssikkert dæk
Dækkene er lavet af det ydre dæk er lavet af fire lag fortykket materiale, der er modstandsdygtige over for punkteringer fra skarpe materialer, kommer med aluminiumslegeringsfælge og dækbreddedesignet kan reducere modstanden, hvilket gør din pendlingsrejse mere stabil og glat.

Shimano 7-trins gearskiftesystem
Shimano 7-trins gearskiftesystem giver dig flere valgmuligheder, mens du kører under en række forskellige forhold, giver dig mulighed for at skifte gear for at tilpasse sig forskellige terræner efter behov. I kombination med pedal-assist-systemet kan du frit justere den bedst egnede hastighed for at fuldføre din rejse.

Styrforstærker
Installeret på den øverste ende af gaffelrøret, kan styrforstærkeren hæve højden på e-cykelstyret. Det kan ændre siddestillingen for at gøre din overkrop oprejst, reducere trykket på din talje og også reducere trykket fra dine arme på styret for at gøre styretøjet mere følsomt og dermed forbedre elcyklens manøvredygtighed og stabilitet.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøj
1 x Kørebriller
1 x baglygte
1 x Tasker
1 x Skærme
1 x Pumpe
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
I 2018 grundlagde fire cykelentusiaster med en fælles passion for cykling i Hong Kong. Rick, Aimee, Nancy og Davis er medstifterne af RANDRIDE. De bruger deres initialer til at danne en “RAND” ridegruppe, som også er oprindelsen til RANDRIDE mærkenavnet. RANDRIDE elcykelfamilien har nu FORERUNNER; LEAPER; EXPLORER; EXPLORER PRO; HUMMER; HUMMER X, ORKAN. Der er derved cykler til alle kategorier indenfor daglig cykling i byerne, pendlercykling, rejsecykling, udendørssport og fitness eller naturlig udforskning i naturen. RANDRIDE e-cykler er moderigtige og er repræsentanter for effektive, bekvemmelighed, grønne og kulstoffattige rejser.

Alle RANDRIDE e-cykler er designet og udviklet i hovedkvarteret i Hong Kong . RANDRIDE har produktions- og montageafdelinger, salgsserviceafdelinger og produktlagre i Canada, Polen og Hong Kong, for at give kunderne bedre eftersalgssupporttjenester. RANDRIDE konkurrenceparametre er den bedste kvalitet til den bedst mulige pris.

Specifikationer

Motor: 500 W
Max speed: 40 km/t
Max Rækkevidde ren El: 45 km
Max Rækkevidde med assistance: 90 km
Stigningsprocent: 20%
Dæk: 20″
Vægt: 23 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 12,8Ah
Produktdimensioner: 1550 mm x 1175 mm
Foldet dimensioner: 900 mm x 450 mm x 700 mm
Anbefalet højde: 140 cm – 190 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano- 14-28T BRUN/BK

Pakkestørrelse: 1330 mm x 250 mm x 640 mm
Brutto Pakkevægt: 30 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser