Happyrun HR-G50

9.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Happyrun har meldt sig ind i konkurrencen om de flotte retro elcykler med elcyklen HR-G50. Mekaniske skivebremser, et smart LCD display og full suspension støddæmpning giver en sikker tur med høj køreglæde. Elmotoren på 750 watt leverer en tophastighed på 45 km/t og en stigningsevne på 20% i ren elkraft. Batteriet på 20 Ah giver maksimalt 110 km i assisteret rækkeevne.

Beskrivelse

Ustoppelig kraft til jævne ture
HAPPYRUN HR-G50 elcykel er designet til kørsel på stier og pendling og er udstyret med en højtydende 750W børsteløs motor, der kan levere en tophastighed på 45 km/t. Den leverer nok power til at erobre alle typer vejforhold og bakker og kører som en mester af vejen.

HR-G50 tager dig videre
HAPPYRUN HR-G50 e-cykel har et aftageligt 48V 18Ah batteri, der kan dække en rækkevidde på 110 km (med pedalassistance) på en enkelt 5-6 timers opladning. Det aftagelige design giver dig mulighed for bekvemt at oplade batteriet derhjemme eller på kontoret.

Klassisk design
Med et imponerende retro motorcykel steldesign kombineret med et moderne elektrisk system, er denne voksne retro cykel et sandt eksempel på en hyldest til klassikerne, både stilfuld og retro-mæssigt. At køre på denne elcykel får dig til at træde tilbage i tiden til den spændende æra.

Udforsk nye veje
De 20″ x 4″ fede dæk giver ekstra beskyttelse mod punkteringer fra torne, glas og andre små materialer, hvilket gør det muligt at køre på sandet, snedækket og andet komplekst terræn, hvilket gør eventyr til bekymringsfrie oplevelser

Langdistance komfort
Den højtydende forgaffelaffjedring og sædeaffjedring absorberer de fleste ujævnheder på vejen, hvilket giver en jævnere og mere behagelig køreoplevelse. De dobbelte mekaniske skivebremser giver fremragende bremseevne, gradvist under forskellige vejforhold.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
HappyRun er etableret i 2014 i Kina med ønsket om at tilbyde specielle SUV Ebikes og City SUV bikes og gøre brandet en del af en cool livsstil. Ebike SUV’en er en blanding af elegance, ydeevne og bæredygtighed. Designet til eventyrentusiaster, der ønsker at udforske ud over byens grænser, men alligevel bevidste om deres CO2-fodaftryk. Den tilbyder gode terrænegenskaber, der giver ryttere mulighed for at tage deres vej, hvor der ikke er en. Selvom denne robuste cykel er hårdfør og robust til udfordrende terræn, går den ikke på kompromis med komfort eller stil.

Fødslen af ​​HappyRun markerede et vendepunkt inden for bæredygtig mobilitet. Mærkets mission stoppede ikke ved at skabe top-tier produkter; de havde til formål at dyrke et gladere samfund af rejsende. Ved at gøre det solgte de ikke blot e-cykler; de tilbød en forhøjet livsstil, en erklæring om miljøvenlig bevidsthed og et løfte om glædelige forlystelser.

I dag står HappyRun synonymt med glædesfyldte rejser, miljøansvar og kvalitet uden kompromis.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 110 km
Stigningsprocent: 20%
Dæk: 20″
Vægt: 35 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 20Ah
Produktdimensioner: 1650 mm x 700 mm x 1100 mm
Anbefalet højde: 150 cm – 200 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1630 mm x 280 mm x 950 mm
Brutto Pakkevægt: 40 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Stål

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser