Xiaomi Navee V50

5.795,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 7-10 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Har du brug for et nyt og praktisk elektrisk løbehjul der overholder den danske lovgivning, så er det nye NAVEE V50 fra Xiaomi et rigtig godt valg. Du får en høj kvalitet og høj innovation til en fair pris. Du får blandt andet en lang rækkevidde på 50 km, et foldbart elektrisk løbehjul samt en skjult AirTag holder, så du kan spore dit elektriske løbehjul.

Beskrivelse

Xiaomi NAVEE V50 er et nyt løbehjul som ud over at overholde den danske lovgivning ved blandt andet max at kunne køre 20 km/t ved egen motorkraft, har en høj kvalitet til en fair pris. Forskellen på Xiaomi NAVEE V50 og Xiaomi NAVEE V40 er primært motoreffekten og dermed rækkeevnen. Vi anbefaler at købe Xiaomi NAVEE V50 da det kun er få hundrede kroner forskel til en længere rækkevidde og kraftigere motor.

Historien bag virksomheden:
Xiaomi er en velrenommeret producent af elektriske løbehjul der blandt andet har sat et stort aftryk i branchen når det kommer til kvalitet og pris. De fleste kender måske mere virksomheden for deres produktion af smartphones hvor de er verdens 4. største product efter blandt andet Apple og Samsung.

NAVEE Tech er en virksomhed etableret i 2020 som er gået ind i et samarbejde med Xiaomi for at levere de mest innovativ løbehjul til gode priser. Virksomheden investerer i forskning og udvikling af både e-scootere og e-cykler. Som en førende virksomhed inden for mikromobilitetsdomænet sluttede NAVEE sig til Xiaomi Ecological Chain i slutningen af ​​2021 og er nu en af ​​Xiaomis dedikerede e-scooterleverandører.

Funktioner:
Sporing:
I Xiaomi NAVEE V50 har du et diskret rum til sporing af dit elektriske løbehjul med et AirTag. Hvis du ikke har det elektriske løbehjul i syne hele tiden og skal have løbehjulet stående udenfor, så anbefaler vi at du investerer i et AirTag. Det giver en ekstra sikkerhed for din daglige pendling.

Foldbart:
Xiaomi NAVEE V50 er nemt at folde ud og folde sammen igen. Ved at folde løbehjulet sammen sparer du 66% plads og kan nemt transportere det i hånden, bag i bilen eller hvor der skulle være behov for det.

Tredoblet rækkevidde:
NAVEE V50 kan prale af en imponerende 50 kilometer lang rækkevidde – næsten TRE GANGE rækkevidde af almindelige elektriske scootere – takket være dens maksimale effekt på 700 W og Energy Recycle System, som ikke kun leverer rigelig strømforsyning, men også væsentligt forbedrer strømeffektiviteten ved at genbruge energien.

Komfortabel selv på ujævne veje
Der er masser af overskud i den kraftfulde 700 W motor som er begrænset til 20 km/t for at kunne leveres på det danske marked. De 10-tommer store dæk klarer ubesværet 20 % stejle bakker, hvilket giver en usædvanlig jævn kørsel. Uanset om du navigerer på flade veje eller begiver dig ud på eventyr op ad bakke har dette elektriske løbehjul ingen problem med bump og sprækker i jord og asfalt.

Skræddersyet til kørekomfort:
Med et større dimensioneret dæk, der måler op til 163 mm og ergonomiske dimensioner, kan det nemt betjenes af større ryttere, så du kan stå komfortabelt og stabilt, uanset om du kører ligeud eller tager skarpe sving. Ydermere, udstyret med 10-tommer pneumatiske dæk foran og bagtil, forbedrer denne e-scooter sin evne til at overvinde forhindringer og ubesværet håndtere fartbump.

Avanceret bremsning og natsikkerhed
Dets dobbelte bremsesystem, parret med to robuste pneumatiske dæk, giver dig en stabil, hurtig og sikker bremseevne. I mellemtiden har NAVEE V50 e-scooter en lysende LED-forlygte, der sikrer ekstra ro i sindet om natten.

Enestående bekvemmelighed for din pendling:
Oplev uovertruffen bekvemmelighed med denne e-scooter. Dens indbyggede LED-ophængsskærm tilbyder opdateringer i realtid om batterilevetid, kørehastighed og hastighedstilstande. Hvad mere er, letter dets foldbare design nem opbevaring og transport, mens den smarte app giver mulighed for ubesværet kontrol og tilbyder uovertruffen pendlingskomfort.

Smart APP:
Med APP’en har du adgang til endnu flere funktionaliteter som Elektronisk lås, Sensor Lys on/off, Energy niveau, Køre data, evt fejlnotifikationer osv.

Specifikationer

Motor: 700 watt max. power (350 W)
Max speed: 20 km/t (begrænset til 20 km/t for at kunne overholde den danske lovgivning)
Rækkevidde: 50 km
Dæk: 10” pneumatiske tæk
Vægt: 16,7 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Foran E-ABS + skivebremser bag
Batteri: 36V 10.4Ah
Dimensioner samlet: 1144mm x 480mm x 1171mm
Dimensioner foldet: 1144mm x 163mm x 516mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 6,5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Automatisk tænding ved lysdæmpning
Garanti: 1 år* (*afhængigt af delen)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser