Bogist M5 Max

10.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Den sjove og stilfulde Bogist M5 Max er en scooter der skiller sig ud. 1000 W giver en masse kraftoverskud og kan levere 40 km/t til en stigningsprocent på 30% uden problemer. Vær dog opmærksom på at denne el-scotter ikke har noget certifikat ift. vandbeskyttelse. Derfor kan du ikke køre på den i vådt føre eller højtryks spule E-scooteren ved rengøring.

Beskrivelse

BOGIST M5 Max el-scooter er et lille, effektivt og økonomisk personligt køretøj. Dens stilfulde og teknologiske form, lette strukturelle design og stærke lithium batteri vil give dig en behagelig køreoplevelse.

Kraftig motor
1000W motor giver stærk og stabil ydeevne, max hastighed op til 40 km/t. Udstyret med 48V 13Ah lithium batteri, kan batterilevetiden nå 40 km.

14 tommer pneumatiske dæk
De pneumatiske gummidæk har høj elasticitet og slidstyrke og god vedhæftning og varmeafledningsevne. Specielt mønsterdesign øger friktionen og forhindrer glidning.

Belysningssystem
Udstyret med LED-lys med høj lysstyrke til for- og bagbelysning, hvilket gør natkørsel sikrere.

Dobbelte bremser
Skivebremser for og bag. To bremsedesign gør det lettere at beskytte din sikkerhed og undgå ulykker.

EEC-certificering
Dette produkt har EEC-certificering kan registreres og kan køre på offentlige gader, veje eller motorveje.

Historien bag virksomheden:
Bogist er en kinesisk virksomhed lokaliseret i Shenzhen der designer og sælger E-scootere. Virksomheden har til formål, som mange andre mobility virksomheder, at gøre livet nemmere for pendlerne. Bogist koncept går på at lave specielle designs med kvalitetskomponenter til budget priser.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 1000W
Max speed: 40 km/t
Rækkevidde: 40 km
Dæk: 14″ for- og bag
Vægt: 36 kg

Max stigning: 30%
Bremser: Skivebremser for og bag
Batteri: 48V 13Ah
Dimensioner samlet: 1200 mm x 590 mm x 950 mm
Dimensioner foldet: 1220 mm x 250 mm x 600mm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: Ikke vandbeskyttet
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser