Xiaomi Mi Pro 4

6.495,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Xiaomi Mi Pro 4 er den opgraderede version af Xiaomi Mi Pro 2 og har dermed længere rækkevidde og mere motorkraft. Du får en effekt helt op til 700 W fra motoren, hvilket er meget, og giver mulighed for bedre at modstå vindmodstand og hældninger. Et kvalitets løbehjul til den stilbevidste bruger.

Beskrivelse

Historien bag virksomheden:
Xiaomi er en velrenommeret producent af elektriske løbehjul der blandt andet har sat et stort aftryk i branchen når det kommer til kvalitet og pris. De fleste kender måske mere virksomheden for deres produktion af smartphones hvor de er verdens 4. største product efter blandt andet Apple og Samsung.

Funktioner:
Multifunktionelt instrumentbræt
Realtidsvisning af 8 slags data: hastighed, hastighedstilstand, effekt, låsestatus og andre køreoplysninger. Layoutet er blevet optimeret, så det er mere intuitivt at se.

En-knaps kontrol af hele scooteren
Ikke nok med at knappen tænder og slukker for strømmen, den kan også bruges til at skifte mellem hastighedstilstande og til at tænde og slukke for forlygten.

Følsom håndgas
Håndgashåndtagets moderate modstand og rettidige feedback gør kørehastigheden lettere at kontrollere og accelerationen mere jævn.

Komfortabelt udvidet greb med et nyt mønsterdesign
Styret er lavet af TPR-materiale for et mere behageligt greb.

2,5 W ultralys forlygte – Ingen blændelse, mere behagelig belysning
Den høje lysstyrke på den nye 2,5W forlygte forbedrer effektivt sikkerheden, når du kører om natten. Det nye design af lysdiffusionsvinklen holder lyset under sigtelinjen for at undgå forlygteblænding.

Opgraderet baglygte – Større og lysere
Baglygten tændes automatisk, når forlygten tændes. Når bremsegrebet trykkes ned, blinker baglygten for at advare fodgængere og køretøjer bag dig.

Baglygten har også en bagreflektorfunktion for at sikre sikker kørsel.

Dobbeltbremsesystem foran og bagpå – Kortere bremselængde for sikrere kørsel
Forhjulet er udstyret med et E-ABS regenerativt blokeringsfrit bremsesystem, og baghjulets skivebremsestørrelse er opgraderet til 130 mm, hvilket løser besværet med skivegnidning. Ved bremsning aktiveres for- og bagbremsesystemet efter hinanden. , afkortning af bremselængden, hvilket sikrer sikker standsning.

Højere synlighed, større sikkerhed
Reflekser er blevet tilføjet på fronten, på siderne og baglygten, hvilket yderligere forbedrer nattesynet for at holde dig sikker, mens du kører om natten.

Xiaomi Home App din smarte køremanager
Forbind din Xiaomi Electric Scooter 4 Pro til Xiaomi Home App via Bluetooth for at kontrollere detaljerede oplysninger som køretøjsstatus, batterioplysninger, kilometertal og styre lysene, låse motoren, opgradere firmware og mere.

Specifikationer

Motor: 700 watt max. power (350 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 55 km
Dæk: 10” pneumatiske dæk
Vægt: 17 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Bagdækket har en regenerativ bremseskive og fronten er udstyret med et E-ABS system, KERS
Batteri: 42V 12.400Ah
Dimensioner samlet: 1198 mm x 480 mm x 1240 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 9 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser