Atomi Alpha

3.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Atomi Alpha er et elektrisk løbehjul der skiller sig ud rent designmæssigt og visuelt med sine flotte LED lys. E-scooteren har en performance som de fleste løbehjul på 25 km/t men med en rækkeevne på 40 km. Er du ude efter en flot æstetisk elektriske scooter med ekstra lyseffekter, så er det et godt gedigent.

Beskrivelse

Kraftig ydeevne
Udstyret med Max 650W kraftig bagmotor. ALPHA scooter giver dig mulighed for at nyde hurtig acceleration og drejningsmoment og køre op ad 20° bakker.

Lang rækkevidde sjov, mindre opladningstid
Sikkert 10Ah 18650 power lithium batteri vil tage dig til at køre op til 40 km lang rækkevidde fra en enkelt opladning. Parret med 2A oplader sparer det dig 25 % opladningstid sammenlignet med andre typiske scootere, hvis du nogle gange har travlt.

Sig “Nej” til flade dæk
9-tommer hjul er lavet af bekymringsfrie punkteringssikre slangeløse dæk. De har ikke inderrør, derfor er der ingen måde, du får en knivspids flad. Dækkene kan køres ved lavere tryk, hvilket betyder forbedret komfort, trækkraft og rulleydelse på ru overflade.

Tyverisikringslås U
Hvorfor gider du at bære en omfangsrig og tung lås med dig? Alpha e-scooter tilbyder dig en indbygget kombinationslås oven på app-låsen. Nyd den lette tur!

Elegant design, jævnere kørsel
Letvægts, men robust aluminiumskrop i flykvalitet, LCD-skærm, skjult bagaffjedringssystem, komfortable slangeløse dæk og 14 tilstande af Ambient Lights sikrer dig alt sammen den slanke, gode og kraftige robuste.

Smart App kontrol
Atomi-appen giver dig mulighed for at forfine og tilpasse rideoplevelsen til din smag. Indstillingen 3 hastighedstilstande giver dig mulighed for nemt at køre. Appen byder også på batteriniveau, navigationskort, riderekord, distance, lysmønster og mere.

Fuldt certificeret, strengt testet
Takket være vores ekspertise i at lave Extreme og Sharing Scooters i fortiden, og top-tier supply chain management, er komponenterne og de færdige produkter alle strengt testet i de nationale laboratorier og forskellige terræner. De er fuldt certificeret til de højeste sikkerhedsstandarder.

Historien bag virksomheden:
Grundlagt i år 2000, startede Atomi deres rejse som producent, der designer, forbedrer og producerer specielle løbehjul til markedet. I dag har Atomi fortsat den samme trend, med deres elektriske innovationer, der spænder over 15+ lande og samarbejder med de største spillere i den elektriske scooterverden. De besluttede sig for at bringe deres produkter direkte på markedet, og bringe alle deres industripatenter, copyrights og nyeste teknologier i spil. En virksomhed der har været i branchen længe og som dermed har en masse erfaring og ekspertise at trække på. Det vil sige de har velafprøvede produkter i deres portefølje.

Specifikationer

Motor: 350 W (Peak 650 W)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 40 km
Dæk: 9″punkterfrie tubeless dæk
Vægt: 16 kg

Max stigning: 20%
Bremser: El-bremse bag, tromlebremse foran
Batteri: 36V 10Ah
Dimensioner samlet: 1135 mm x 555 mm x 1190 mm
Max. vægt: 125 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP65
Lys: Ja
Støddæmpning: Tildels
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-scooter
1 x Unbrakonøgle
1 x Brugermanual
1 x Oplader
2 x Skruer

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser