Duotts D99

13.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Duotts D99 er udviklet af brandet til at levere det vildeste action og spænding på 2 hjul. D99 er topmodellen hvor du får 85 km/t via 2 x 3000 Watt motorer og en rækkeevne på 120 km. Derudover kan du tage stigninger op til 55% uden problemer. Så her er der masser af performance at give sig i kast med. En E-scooter til at kalde sig King Of The Road.

Beskrivelse

The King Of Conquest
Det helt nye D99 elektriske skateboard – bryder grænser med en forbløffende 6000 watt råeffekt, enestående trækkraft med to motorer og præcis kontrol, så du kan få masse af kraft til din tur på vejen. Drevet af et massivt 42AH-batteri med høj kapacitet sikrer den forlænget udholdenhed, hvilket giver dig en imponerende rækkevidde på 120 kilometer til de længere ture. Forstærket af 13-tommer vakuumdæk giver den et overlegent greb, der leverer en tur, der ikke kun er mere stabil, men også bemærkelsesværdig komfortabel. Vælg D99, vælg uendelige muligheder.

Features:
– DUOTTS D99 er udstyret med 13-tommer pneumatiske landevejsdæk i fuld størrelse, der giver fremragende kørekomfort, trækkraft og rulleeffektivitet til lange ture, samtidig med at stabiliteten forbedres for at give dig en jævn kørsel. Den er udstyret med en ekstremt kraftig 60V 3000W*2 motor, som kan bruges i enkeltmotortilstand eller dobbeltmotortilstand.

– DUOTTS D99 er en højtydende elektrisk scooter med to motorer med dobbelt affjedring, der bringer off-road ydeevne til bymiljøer. D99 er udstyret med for- og baghydraulik/skivebremser med EBS for stor bremsekraft. Det forreste affjedringssystem er understøttet af to lange H-formede støddæmpere, og baghjulsophænget understøttes af to højstyrke fjedre til stødabsorbering. Ved højhastighedskørsel er køretøjets karrosseri stadig stabilt og kan filtrere vejbump.

– DUOTTS D99 kan skiftes mellem enkeltdrev og dobbeltmotordrev, så rytteren kan skifte mellem 2 tilstande: ECO-tilstand og TURBO-tilstand. At køre i ECO enkeltmotortilstand vil øge scooterens rækkevidde med 3 gange sammenlignet med TURBO dobbeltmotor.

– DUOTTS D99 er udstyret med hydrauliske bremser foran og bagpå. Sammenlignet med skivebremser er oliebremser mere effektive, og bremselængden er kortere (≤2m), hvilket i høj grad forbedrer nødkapaciteten og sikkerheden ved kørsel.

– Den nye DUOTTS D99 er et glimrende valg, hvis du vil have en hurtig el-scooter med stor rækkevidde og gennemtænkte sikkerhedsfunktioner.

Historien bag virksomheden:
Duotts er en kinesisk virksomhed der udvikler action og spænding på to hjul. Med fokus på højtydende elektriske tohjulede køretøjer bringer de deres version på pendlinger løsninger. Deres forretningsfilosofi er at fremstille højydende produkter og yde enestående kundesupport. Vigtigst er det, at DUOTTS elektriske scootere/cykler gennemgår strenge kvalitetstests for at sikre, at deres kunder modtager produkter af højeste kvalitet.

Specifikationer

Motor: 2×3000 W motor
Max speed: 85 km/t
Rækkevidde: 120 km
Dæk: 13″ Offroad pneumatiske dæk
Vægt: 56 kg

Max stigning: 55%
Bremser: Hydralitiske skive bremser for og bag.
Batteri: 60V 42Ah
Dimensioner Samlet: 1400 mm x 390 mm x1380 mm
Dimensioner foldet: 1350 mm x 600 mm x 635 mm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x E-scooter
1 x Brugermanual
1 x Oplader
1 x Værktøj
1 x Taske

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser