Bogist C1 Pro

4.795,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Bogist C1 Pro er, efter vores mening, et virkelig flot designet løbehjul. Bogist er en kinesisk virksomhed som er i kapløb med alle de andre globale og kinesiske producenter om at tilbyde et flot elektrisk løbehjul af gode kvalitetskomponenter, til så konkurrencedygtige priser som muligt. Bogist C1 Pro er bestemt et løbehjul der er værd at tage med i søgningen hvis du leder efter noget der kan levere 45 km/t og op til 45 km rækkeevne.

Beskrivelse

Oplev en jævn pendling med Bogist C1 Pro folde el-scooter. Drevet af en robust 500W børsteløs motor og 48V 13Ah lithiumbatteri, kan den nå hastigheder op til 45 km/t og nå op til 45 km på en opladning, Dens robuste, men lette aluminiumslegeringsramme kan foldes ned til transport og opbevaring. Nyd en behagelig tur med 10-tommer luftdæk og justerbart styr. Med dobbelt bremsning og lyse LED-forlygter, holder du dig sikker på vejen.

Højden kan justeres
Det kan være nemt at justere Bogist c1 pro el-scooterens højde, det kan være behageligt for børn og voksne at køre på.

Et-trins sammenfoldelig elektrisk scooter
Denne bogist c1 pro elektriske scooter kan foldes i ét trin, den er nem at bære for at tage metro eller bus.

3 stødsikre systemer
Forhjulet har et stødsikkert system så du kan bruge det på forskellige veje, i baghjulet har også et stødsikkert system, dobbelt stødsikker på hjulet kan være sikkert at køre. den tredje stødsikre er på sædet, det er meget behageligt at køre på.

Kraftig motor og lang batterilevetid
Dette er en 500W elmotor. Batteri med høj kapacitet med en maksimal rejserækkevidde på op til 45 km under specifikke forhold.

CE-certificering
CE-verifikation er en selvfølge for at have produktet i EU og Danmark.

Historien bag virksomheden:
Bogist er en kinesisk virksomhed lokaliseret i Shenzhen der designer og sælger E-scootere. Virksomheden har til formål, som mange andre mobility virksomheder, at gøre livet nemmere for pendlerne. Bogist koncept går på at lave specielle designs med kvalitetskomponenter til fordelagtige priser.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 500W
Max speed: 45km/t
Rækkevidde: 45 km
Dæk: 10″ off-road anti-puncture dæk
Vægt: 23 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Skivebremser for og bag + elektronisk bremse
Batteri: 48V 13Ah
Dimensioner samlet: 1060 mm x 440 mm x 1125 mm
Dimensioner foldet: 1200 mm x 440 mm x 340 mm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP64
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Sæde
1 x Oplader
1 x Værktøjstaske
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser