Xiaomi 3 Lite

3.795,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Xiaomi 3 Lite er fra serien over Xiaomi GO men under Xiaomi Mi PRO. Denne E-scooter er en god balancering i mellem pris og performance, hvis du kan klare dig med 20 km på en enkelt opladning.

Beskrivelse

Historien bag virksomheden:
Xiaomi er en velrenommeret producent af elektriske løbehjul der blandt andet har sat et stort aftryk i branchen når det kommer til kvalitet og pris. De fleste kender måske mere virksomheden for deres produktion af smartphones hvor de er verdens 4. største product efter blandt andet Apple og Samsung.

Funktioner:
Nyt sikkert og behageligt design.
Mi Electric Scooter 3 Lite er et let, robust og sikkert køretøj til din pendling med et slankt aluminiumskarosseri i rumfartskvalitet. Denne nye model har formået at reducere størrelsen på scooterens base for at opnå et lavere tyngdepunkt og dermed øge kørestabiliteten. Placeringen af ​​klokken og forlygten ændres også fra den forrige generation for større sikkerhed; derudover anvendes stødfaste dæk, som sikrer en behagelig og stabil oplevelse selv på ujævn vej.

Mere strøm til din pendling.
Mi Electric Scooter 3 Lite udvikler sig i dette afsnit for at tilbyde dig overlegen ydeevne sammenlignet med sin forgænger.
Med en kørehastighed på op til 25 km/t og en maksimal rækkevidde på 20 km kan du nemt tilbagelægge afstande til korte byture. Dens 300W nominelle motor er velegnet til skråninger på op til 14 % hældning for at imødekomme forskellige byforhold.

Opdateret og mere komplet brugeroplevelse.
Denne nye generation har opgraderinger i brugergrænsefladen for at få flere fordele og bekvemmelighed. Den tilbyder en forbedret og redesignet fuld panel LCD-skærm, der giver klar synlighed af enhedsstatus. Du kan også fortsætte med at nyde alle fordelene ved appen, såsom indstilling af din scooters hastighed, opdatering af det anslåede kilometertal, baglys altid tændt osv.

Forbedret bærbarhed med nyt foldbart design.
Vi fortsætter med den foldbare mulighed, så det aldrig er et problem at transportere din scooter hvor som helst. For at gøre det nemmere og mere sikkert for brugerne at folde enheden ud, er styrets foldespænde på Mi Electric Scooter 3 Lite blevet flyttet fremad.

Sikkerhedsfunktioner.
– Dobbelt bremsesystem: elektrisk bremse foran og ABS + mekanisk tromlebremse.
– Forreste, bageste og sidereflekser.
– Ny forlygteposition.

Specifikationer

Motor: 600 watt max. power (300 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 20 km
Dæk: 8,5” pneumatiske dæk
Vægt: 13 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Bagdækket har en regenerativ bremseskive og fronten er udstyret med et E-ABS system, KERS
Batteri: 36V 5.2Ah
Dimensioner samlet: 1105 mm x 430 mm x 1137 mm
Dimensioner foldet: 1104 mm x 429 mm x 484 mm
Max. vægt: 100kg
Ladetid: 4,5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser