Xiaomi 4 Lite

4.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Xiaomi 4 Lite er fra serien over Xiaomi GO men under Xiaomi Mi PRO. Denne E-scooter er en god balancering i mellem pris og performance, hvis du kan klare dig med 20 km på en enkelt opladning. Xiaomi 4 Lite er en nyere version end Xiaomi 3 Lite.

Beskrivelse

Historien bag virksomheden:
Xiaomi er en velrenommeret producent af elektriske løbehjul der blandt andet har sat et stort aftryk i branchen når det kommer til kvalitet og pris. De fleste kender måske mere virksomheden for deres produktion af smartphones hvor de er verdens 4. største product efter blandt andet Apple og Samsung.

Funktioner:
Et nyt essentielt look
Det nye frontdesign giver løbehjulet et minimalistisk udseende, hvilket reducerer rod foran, samtidig med at skærmens billedformat øges, hvilket optimerer skærmen og oplevelsen.

Stabil position, behagelig kørsel
For at forbedre fornemmelsen, mens du kører, er fodpinden blevet udvidet med 5 mm, for en mere stabil og behagelig tur.

Maksimal rækkevidde på 20 km for at opfylde daglige behov
Med 187Wh højkapacitetsbatteriet kan den maksimale rækkevidde nå 20 km på en fuld opladning, for at opfylde de normale behov for pendling eller korte ture.

Kraftig 300W børsteløs motor
Udstyret med en kraftig børsteløs motor kan scooteren nå op til 300 W. Takket være denne effekt er det muligt at nå en maksimal hastighed på 20 km/t og hældninger på 14%.

Gratis 3-trins hastighedsjustering til alle forhold
Skift frit mellem Walk Mode, Standard Mode og Sport Mode for at være klar, uanset hvor din dag tager dig.

Fuld batteribeskyttelse takket være intelligent BMS-system
Et intelligent integreret batteristyringssystem sikrer, at batteriet til enhver tid forbliver beskyttet ved at overvåge alle aspekter af systemet.

Opdateret brugergrænseflade i Xiaomi Home app, med flere funktioner end nogensinde
For instruktioner om, hvordan du begynder at bruge scooteren, opdatere firmwaren og kontrollere køretøjets status i Xiaomi Home-appen, se videoguiden. Du vil også kunne få information om resterende afstand, fejl og blokere scooteren i appen.

Intuitivt digitalt dashboard, for at holde alt under kontrol på et øjeblik
Layoutet og designet er blevet optimeret til at vise al den information, du har brug for med et øjeblik. Der er også tilføjet en dækvedligeholdelsespåmindelse.

Sikker kørsel for alle
Grebet har en letanvendelig signalstyring, som betyder, at med et enkelt tryk er retningen klar, og den fremadrettede retning er synlig både for og bag. Kør om natten med ro i sindet.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 600 watt max. power (300 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 20 km
Dæk: 8,5” pneumatiske dæk
Vægt: 15 kg

Max stigning: 15%
Bremser: E-ABS foran + tromlebremse bag
Batteri: 36V 5.2Ah
Dimensioner samlet: 1105 mm x 430 mm x 1137 mm
Dimensioner foldet: 1104 mm x 429 mm x 484 mm
Max. vægt: 100kg
Ladetid: 4,5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser