Bezior X-Plus

12.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Bezior X-Plus er en cool elcykel med flotte anodiserede detaljer og full suspension. Med 1500 watt i ryggen kan du bestige op til 38% stigninger på ren el og får en tophastighed på 40 km/t. Den lange rækkeevne på op til 130 km, gør at du kan komme tur/retur på en enkelt opladning.

Beskrivelse

1500W højhastigheds børsteløs motor
Den 48V 1500W højhastigheds børsteløse motor er let i vægt og forbedrer energieffektivitet og konverteringsraten. Rent praktisk betyder det at energiforbruget reduceres og dermed øger rækkevidden, forbedrer hastighedsydelsen og klatreevnen.

Kraftfuldt 17,5Ah lithiumbatteri
48V17.5Ah strømforsyning 18650 lithium batteripakke er fuldstændig gemt ind i rammen, er vandtæt og støvtæt og meget stabil. Ren elektrisk kan nå 50-60 km og hjælpekørsel kan nå 110-130 km, hvilket giver tilstrækkelig effekt til de fleste elcyklisters behov.

Aftagelig batteripakke, nem at oplade
Opgradering af 3a kablet giver hurtig opladning og forhindrer overopladning. Det kan tilsluttes direkte til opladningshullet i køretøjets krop, og batteriet kan fjernes uafhængigt for opladning.

Nem tilstand for at komme i gang
Drej bare håndtaget for at gå ind i den rene elektriske tilstand. X-plus er udstyret med en 1500w børsteløs højhastighedsmotor, hastighedsregulering og masser af kraft vil blive leveret til dig med det samme når du spørger efter den!
Der er indbygget 3 køretilstande, skift nemt efter gear og tilstand, BEZIOR X-plus kan roligt håndtere behovene i forskellige ridescener.

Giver cykelturen fornyet spændning og sjov
Elcyklen har indbygget 5-niveaus power assist-tilstand, denne tilstand kan justeres med knappen på instrumentet, output fra laveffekttilstand til højeffekttilstand og intelligent registrere hvert trin og pedalstyrke samt rotationshastighed. Det hele hjælper til at du kan performe max på din Bezior elcykel.

S900 Smart LCD-måler
X-PLUS har et intelligent LCD-instrument med ny interaktiv grænseflade, LCD, integreret gearkontakt, cykeldatavisning, effektindstilling.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Lås
1 x Pumpe
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Grundlæggeren James Wei tog en videregående uddannelse i Tyskland i 2012 indenfor elektricitet og automotive branchen. Efter endt uddannelse valgte han at blive i Tyskland og leve det europæiske liv. I 2019 startede han Bezior op efter at have en grundlæggende forståelse for den teknik og komponenter der er behov for i E-mobilitet og dermed elcykler. Han slog sig sammen med etablerede cykelvirksomheder i Kina og påtog sig rollen som produktdesign og kvalitetsovervågning. Resultatet af hans indsats var skabelsen af ​​en serie af Bezior elektriske motordrevne køretøjer, inklusive både elektriske cykler og scootere.

Fra 2020 til nu er Bezior-serien af ​​elektriske cykler og -scootere gradvist blevet frigivet på markedet og er meget populære i Europa. Virksomheden har siden udvidet sin markedsrækkevidde til Storbritannien og USA.

Specifikationer

Motor: 1500 W
Max speed: 40 km/t
Max Rækkevidde ren El: 60 km
Max Rækkevidde med assistance: 130 km
Stigningsprocent: 38%
Dæk: 26″
Vægt: 30,5 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 48V 17,5Ah
Produktdimensioner: ‎1980 mm x 1150 mm x 850 mm
Anbefalet højde: 165 cm – 190 cm
Max. vægt: 200 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 27
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1590 mm x 280 mm x 795 mm
Brutto Pakkevægt: 40 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering
Styresystem: 48V 20a vektor controller
Transmission: H875 power-off hydraulisk skivebremse

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser