Blackzon Slyder ST 1:16 4WD Electric Stadium Truck

695,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Blackzon Slyder Stadium Truck er den perfekte begynder bil til RC fans, og med det fedeste look hvis du spørger os. Den kan indstilles i flere hastigheder som man kan lære at kontrollere bilen først, inden du skruer helt op på 30 km/t. Bilen er vandbeskyttet, så du uden problemer kan køre udenfor hvis der er fugtigt eller vådt.

Beskrivelse

BlackZon Slyder ST er perfekt til at få en smag af RC-hop, udføre stunts, hop (og styrte!)… Det eneste du skal gøre er oplad n’go og bliv ved med at vende tilbage efter mere!

Med sin 4WD-aksel-drivlinje, uafhængige affjedring med dobbelt bærearm, justerbare coilover-dæmpere og 4-gears differentialer både for og bag – klatrer Slyder ST over al slags terræn både indendørs og udendørs, hvilket giver dig fuld sjov, uanset hvor du vælger at køre! Plus med dets beskyttelsesudstyrsdæksel, servosparer og vandtæt elektronik – du behøver ikke bekymre dig om vandpytter eller snavs, der står i vejen!

Slyder ST ser ikke kun fantastisk ud med sin chokerende grønne og sorte farve komplet med beadlock-effekt hjulfælge, men den har også masser af op-og-gå!
Forud-installeret med en børstet elektrisk 390-motor og Li-Ion 7,4V 800mAh-batteri med T-stik-stik, har du al den strøm, du har brug for – plus en USB-oplader for ultimativ bekvemmelighed.

Medfølger:
Li-Ion (7.4V) Battery pack
USB oplader

Hvad mangler du:
4 x AA Batteries

Opgraderingsanbefalinger:
Batterier:

540037 – Blackzon 7.4V, 800mAh Li-ion (For mere køretid)

Om producenten:
Blackzon er et brand under Maverick og dermed en del af HPI brandet. For dem der ikke kender HPI, er de en af verdens største producenter af fjernstyrede biler, og alle brands under HPI repræsenterer det bedste forhold imellem den bedste kvalitet til yderst fordelagtige priser set ift. konkurrenterne.

Blackzon er et nyt brand der er oprettet under HPI for at favne begynderbilerne til nye RC fans. Du får robuste biler der kan klare nogle knubs og muligheder som hastighedsregulering, så selv de helt små kan være med.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 30 km/t
Størrelse: 1:16
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: God robust begynder bil

Specifikation:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/part/540105)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser