Gogobest GF700

11.895,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du til terrænkørsel i skoven og andre barske miljøer, så er Gogobest GF700 en elcykel der kan give dig præcis hvad du mangler. 2 x 500 Watt motorer supporterer dig på for- og baghjul så du kan klatre op ad 45% stigninger med ren elkraft. Derudover er topfarten 45 km/t med en rækkeevne op til 70 km.

Beskrivelse

2 x 500W højhastigheds børsteløs motor – 1000 W
Dee 48V 500W x 2 højhastigheds børsteløse motorer er lette i vægt. Den interne brug af stjernegeardesign forstærker drejningsmomentet og forbedre energieffektivitetens konverteringsrate. Dette afspejles i at reducere energiforbruget og det stille energiforbrug, samtidig med at krydstogtrækkevidden øges, hastighedsydelsen og klatreydelsen forbedres.

Smart LCD-skærm
Det intelligente LCD-instrumentdisplay har en integreret gearkontakt, cykeldatavisning, effektindstilling og IP54 vandtæt og støvtæt kvalitet, der er pålidelig.

26*4,0 tommer dæk
26*4,0 tommer hjulet er komfortabelt og stabilt, velegnet til alle veje, med anti-skrid og anti-vibrationsfunktioner. Den har også en længere spændvidde, hvilket gør den større, hurtigere og mindre anstrengende at køre på.

Hydraulisk skivebremse
Den hydrauliske power-off olieskive anvender et dobbelt system af forreste og bageste skivebremser med S skivebremseskive. Den har hurtig varmeafledning og kan klemme de forreste og bageste bremsehåndtag. Nødbremsen kan også effektivt og jævnt bremse.

Shimano 21-speed gear
Det importerede japanske SHIMANO 21-niveau transmissionssystem gør det muligt at justere forskifteren i 3 gear, og bagskifteren kan justeres i 7 gear. I kombination med pedalassistentsystemet kan du justere den passende hastighed for at fuldføre din rejse.

Aftageligt batteri
Det aftagelige batteri kan oplades derhjemme eller hvor som helst, hvilket er mere praktisk og fleksibelt for at imødekomme dine behov og tilbyder et ekstra lag af sikkerhed, når du efterlader din e-cykel uden opsyn, hvilket forhindrer tyveri eller manipulation.

Forgaffel affjedring
Fjederaffjedringen forbedrer stødmodstanden, giver fremragende ydeevne, oplever ultimativ komfort med forgaffelaffjedringen, der effektivt reducerer forstyrrelser og reagerer på alle vejforhold.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Gogobest er grundlagt i 2019 i Kina og har over 300 ansatte. Virksomheden udvikler deres egne designs, tester og får certificeret deres produkter, men Gogobest udliciterer produktionen. Virksomheden får produceret ca. 80.000 enheder årligt. Fuldt udstyret med testfaciliteter og certifikater. Brandet ønsker at kombinerer elcykler der er sjove at køre på og sikre kvalitet, holdbarhed og komfort.

Specifikationer

Motor: 1000 W (2 x 500 W)
Max speed: 50 km/t
Max Rækkevidde ren El: 50 km
Max Rækkevidde med assistance: 70 km
Stigningsprocent: 45 %
Dæk: 26″
Vægt: 31,5 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 48V 17,5Ah
Produktdimensioner: ‎1920 mm x 720 mm x 1160 mm
Anbefalet højde: 170 cm – 210 cm
Max. vægt: 200 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Gear: 21
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1480 mm x 290 mm x 770 mm
Brutto Pakkevægt: 37,5 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser