Gogobest GF750

11.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Gogobest GF750 er en super cool retro elcykel. Med 2 x 1000 Watt motor, får du en af de kraftigste elcykler på markedet samtidigt med at se cool ud. Du får Shimano 7 gears geargruppe, skivebremser, 20 tommer “Fat Tire” dæk og meget andet lækkert 🙂

Beskrivelse

2 x 1000W motor!
Med en samlet effekt på 2000 watt (2 x 1000W) tilbyder dobbeltmotorer høj acceleration, højere tophastigheder og forbedrede klatreevner, især i udfordrende terræn eller terrænforhold. De dobbelte motorer fordeler kraften til begge hjul, hvilket resulterer i super og stabilitet.

Fremragende klatrepræstation
Den børsteløse 48V 2000W motor giver kraften til at køre i maks. stigning på 45°. Dens interne brug af stjernegeardesign kan forstærke drejningsmomentet og forbedre energieffektivitetskonverteringen, forbedre hastighedsydelsen og klatreevnen.

48V 17,5Ah aftageligt batteri
48V 17,5AH batteripakken er almindeligt anvendt i elcykler og giver en relativt høj kapacitet sammenlignet med standard e-cykel batterier. Det kan nå 50 km i ren elektrisk tilstand og 80 km i strømassisteret tilstand. Batteriet er designet til nemt at blive fjernet, hvilket giver mulighed for bekvem batteristyring og fleksibilitet til at udvide rækkevidden af ​​det elektriske køretøj ved at bære ekstra batterier.

Hydrauliske bremser for og bag
Hydrauliske skivebremser foran og bag giver overlegen bremsekraft sammenlignet med mekaniske bremser. Det hydrauliske system forstærker kraften på bremsegrebet, hvilket resulterer i en stærkere og mere pålidelig bremseydelse. Dette er især vigtigt for ebike, der ofte har højere hastigheder og tungere vægte.

Shimano 7-gears gear
Shimano 7-trins skiftesystem giver rytteren mulighed for at skifte mellem syv forskellige gearforhold. Den bruger en skifter til at flytte kæden mellem tandhjul i forskellige størrelser på baghjulet, hvilket giver en række gearmuligheder til forskellige terræn- og køreforhold.

20*4,0 tommer “Fat-tires”
Elcykelen er udstyret med 20*4.0 dæk til terræn, hvilket giver anti-skrid og anti-vibrationsfunktioner for en behagelig tur. Med en bredde på 10 cm kan du nyde en bedre tur i terrænet og forbedret ydeevne i naturen.

Forgaffel med fjeder
Forgaffelaffjedring giver stødabsorbering og øget komfort for rytteren. Den kan komprimere og vende tilbage som reaktion på påvirkninger fra vejen eller stien. Dette hjælper med at udglatte ujævnheder og reducere træthed på arme og overkrop.

Bagagebærer
Cykelbagstativet er lavet af lette og holdbare materialer som aluminiumslegering. Det er designet til at modstå lastens vægt og give stabilitet under turen. Udstyret med solidt bageste stativ, stabilt og pålideligt, gør elcyklen det nemt at bære din last. Maksimal belastning op til 200 kg.

Smart LCD-skærm
Intelligent instrumentmåler kan prale af et nyt interaktivt interface med en integreret gearkontakt, cykeldatadisplay og effektindstillinger. Dens IP54 vandtætte og støvtætte kvalitet sikrer holdbarhed og nem vedligeholdelse.

GF750 vs GF750 Plus
Eneste forskel er at du i plusudgaven får hydraliske skivebremser i stedet for mekaniske. Hvis du ønsker hydraliske skivebremser, som koster ca. 1500 kr mere, kan du skrive det særskilt i kommentaren i din ordre. Vi mener dog ikke det er det værd, men vi kan stadig få modellen til dig hvis du ønsker.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Pumpe
1 x Lås
1 x Mellemfodsstøtte
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Gogobest er grundlagt i 2019 i Kina og har over 300 ansatte. Virksomheden udvikler deres egne designs, tester og får certificeret deres produkter, men Gogobest udliciterer produktionen. Virksomheden får produceret ca. 80.000 enheder årligt. Fuldt udstyret med testfaciliteter og certifikater. Brandet ønsker at kombinerer cykler der er sjove at køre på og sikre kvalitet, holdbarhed og komfort.

Specifikationer

Motor: 2000 W (2 x 1000 W)
Max speed: 50 km/t
Max Rækkevidde ren El: 50 km
Max Rækkevidde med assistance: 80 km
Stigningsprocent: 45 %
Dæk: 20″
Vægt: 37 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 17,5Ah
Produktdimensioner: ‎1680 mm x 1250 mm x 720 mm
Anbefalet højde: 165 cm – 200 cm
Max. vægt: 200 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1380 mm x 300 mm x 800 mm
Brutto Pakkevægt: 43 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering
Motormoment: 75N*2
Oplader: 54,6V 2A

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser