Gunai G20

11.695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Gunai laver elcykler af høj kvalitet og G20 er ingen undtagelse. Leder du efter en praktisk foldecykel der nemt kan fragte dig rundt, så kan denne elcykel fra Gunai netop det. 35 km/t og en stigningsevne på 20% kan klare de fleste bakker og den hårdeste modvind.

Beskrivelse

Sammenfoldelig ramme
Tag bekvemmeligheden med dig, mens du skal på nogle lange ture. Med det sammenfoldelige design, kan du nemt pakke cyklen i bilen, S-toget eller hvor du nu skal hen i verden.

Solid og robust bagstativ
Opgraderingslæssesystemets baggagebærer kan bære op til 120 kg; perfekt til at bære ting på din rejse eller arbejdspendling.

Smart LCD-skærm
Stort LCD-display med en række informationer til at overvåge dine køreforhold, med 5 niveauer af pedalassistent og et gashåndtag lige ved hånden.

48V LED forlygte
Elcyklen bruger lye forlygte med en unik LED-cirkel. 48V LED integreret baglygte innovative vendelys integreret bremsebaglygte.

Shimano 7-speed
Shimano 7-Speed ​​giver pålidelig skiftydelse, 7 forskellige skift for at holde en jævn kadence og skifte effektivt.

Dobbelt skivebremser
Leveres med dobbeltskivebremser, der giver mere bremsekraft end traditionelle enkeltbremser eller fælgbremser.

Justerbar ophængsgaffel
En højtydende, stødabsorberende forgaffel kan tage din originale kørekomfort til næste niveau.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Gunai blev etableret i 2018 i Kina af grundlæggere de havde mange års erfaring i at fremstille almindelige cykler. Grundlæggerne ville gerne udvikle sig med den elektriske æra og Gunai etablerede et teknologicenter for at udvikle nye kompetencer til E-bikes. Siden har virksomheden leveret unikke modeller til eksport i Asien, Europa og USA.
Gunai har udviklet deres eget G-Pas system (Power Assist System) som er et system mellem controlleren og motor. Den optimerer motorens drev, som kan realisere motorens højeffektive konverteringseffektivitet og undgå for stort effekttab. Derfor kan batterilevetiden forlænges og elcyklens elektriske cruising-rækkevidde kan øges markant.

Gunais satser på at lave ergonomiske flotte designs i high-end kvalitet og har taget kampen op imod fossile brændstoffer for at skabe et bæredygtigt samfund.

Specifikationer

Motor: 500 W
Max speed: 35 km/t
Max Rækkevidde ren El: 45 km
Max Rækkevidde med assistance: 55 km
Stigningsprocent: 20 %
Dæk: 20″
Vægt: 32 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 15Ah
Produktdimensioner: ‎1780 mm x 1250 mm x 600 mm
Foldet dimensioner: 860 mm x 930 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 210 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP53
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1500 mm x 300 mm x 740 mm
Brutto Pakkevægt: 40 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminiumslegering
Moment: 50N.M

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser