Honeywhale S6 Pro

4.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Honeywhale S6 Pro er en sjov og speciel foldbar elcykel der er perfekt til rejseaktiviteter. Rækkevidden er 55 km i assisteret cykling og er meget komfortabel med 3 kraftige støddæmpningspunkter. Perfekt til en hyggelig ferie eller til pitten når du skal ud at køre race.

Beskrivelse

Kraftig S6 Pro Elcykel
Motorens nominelle effekt er 350W, og den maksimale effekt er 750W, hvilket giver dig en pålidelig støtte gennem hele din køretur. Hastigheden er begrænset til 25 km/t. Udstyret med et aftageligt lithium-ion-batteri (48V, 10Ah), kan det oplades når som helst og hvor som helst. Ren elektrisk køretilstand kan køre 35-40 km på fuld opladning, og hjælpetilstand giver dig mulighed for at køre længere (maksimal kørehastighed afhænger af vejforhold og brugervægt)

Kraftfuldt dæmpnings- og bremsesystem
S6Pro elcykel anvender skivebremser, kombineret med kraftigt dæmpningssystem, hvilket gør kørsel mere stabil og sikker. De dobbelte støddæmpere kan effektivt absorbere 85 % af stødkraften, hvilket minimerer den rykkende følelse under ugunstige vejforhold.

Fremragende køreoplevelse
Udstyret med 14-tommer ultra-brede dæk, velegnet til beton, asfalt og stejle bjergveje. Højden på styret og sædet kan justeres efter højden for at forbedre kørekomforten. Den robuste rammekonstruktion er i stand til at bære op til 125 kg, hvilket er velegnet til de fleste voksne og teenagere.

3 køretilstande
Elmotoren kan naturligvis slukkes og køres som en normal cykel. Du kan også vælge mellem kun elektrisk eller pedal-assisteret tilstande for at hjælpe dig med at komme derhen hvor du vil uden problemer. Ren elektrisk tilstand har 3 gear for at opfylde dit behov for hastighed. Brug af hjælpefunktionen sparer energi og kræfter og øger cyklens rækkevidde.

NFC Smart Card Lås op
Fra traditionel nøgleoplåsning til opgraderet NFC-kortoplåsning, som er mere intelligent og effektiv. S6 Pro har et foldbart design, som er let at folde og folde ud, og du kan tage den med overalt eller opbevare den i bilens bagagerum. LCD-skærmen viser batteristrøm, hastighed, kilometertal og andre parametre, som tydeligt kan forstå cyklens status.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Honeywhale er etableret i 2012 i Mexico, hvor de nu er landets største producent af elcykler. Virksomheden har 2400 ansatte og leverer elektriske cykler til hele verden. Virksomheden leverer derfor veltestede cykler som du roligt kan sætte din lid til.

Specifikationer

Motor: 350 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 35 km
Max Rækkevidde med assistance: 55 km
Stigningsprocent: 10%
Dæk: 14″
Vægt: 26 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 15Ah Batteri
Produktdimensioner: 1255 mm x 520 mm x 1060 mm
Anbefalet højde: 150 cm – 180 cm
Max. vægt: 125 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Geargruppe: Kendes ikke

Pakkestørrelse: 1300 mm x 210 mm x 630 mm
Brutto Pakkevægt: 28kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Stål

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser