HPI Jumpshot SC Flux

2.095,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Jumpshot SC Flux er et baghjulstrukket offroad monster der kan klare stort set alle forhindringer. Super sjov fjernstyret bil til stunts, hop og ræs. 2 hjulstrækket gør at du kan lave andre stunts end med en 4 hjulstrukket. God fornøjelse 🙂

Beskrivelse

Jumpshot bliver Elektrisk!
Jumpshot SC FLUX er Short Course Truck-medlemmet i den seneste del i det fantastiske Jumpshot-dynasti! Fans elsker disse RC-bashere så meget, at HPI tog V2-specifikationen, rigede den til med deres FLUX børsteløse motort og forstærkede den mere end nogensinde!

HPI har allerede optrappet platformen, hvilket gør Jumpshot V2 hurtigere, hårdere og mere agil – med helt nye funktioner som optimeret gearing, fantastisk til hurtig acceleration og høje tophastigheder, og vigtige holdbarhedsforbedringer, herunder nye gear, affjedringsdele og servobesparelse!

Men nu tager HPI tingene til et helt andet niveau med Jumpshot FLUX, der oplader det sjove med en FLUX 3S hastighedscontroller og 4000KV børsteløs motor! Du skal blot tilføje en LiPo-pakke for at låse op for vanvittige stunts, wheelies på kommando og helt vanvittige fartløb!

Under karrosseriet er chassiset et Savage-stil TVP (Twin Vertical Plate) design for et superstift chassis og centerbalanceret vægt. Det modulære design af chassiset giver dig enkel vedligeholdelse og holdbar kollisionsbeskyttelse af al elektronikken. Batteriet er hurtigt tilgængeligt fra undersiden af bilen, så udskiftning af batterier er ekstra hurtigt for mere køresjov! Jumpshot SC FLUX er også blevet opdateret med et helt nyt look, der er lyst og sikker på at fange opmærksomhed i haver, grusveje og skateparker rundt om i verden.

Hvad mangler du:
– 1 x Li-Po batteri
– 1 x Oplader
– 4 x AA batterier til Transmitter

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LIPO (2S) – (Topfart ca 55 km/t)
eller
160162 – Plazma 11.1V 3200mAh40C LIPO (3S) – (Topfart ca 70 km/t)
eller
160163 – Plazma 11.1V 5300MAH 40C LIPO (3S) – (Topfart ca 70 km/t og mere køretid)

Oplader:
1 x 160238 – HPI Oplader Reactor 600

AA Alkaline Batterier:
1 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 2WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 70 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig og robust Offroader der kan håndtere de fleste udfordringer

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160031)

Factory-built Ready To Run 2WD short course truck
NEW! Metal Top & Middle Transmission Gears
NEW! Revised tooth profile for improved gear mesh and lower rolling resistance
NEW! Metal Differential – Sealed oil filled 4-Bevel gear design
NEW! Fully enclosed Spur Gear Cover with Rubber Cap to access slipper clutch
NEW! Rear Gear Box with Metal Motor Mount Plate Insert
Tough aluminum TVP chassis design
Battery box fits 6- or 7-cell NiMH flat style stick packs and 2S & 3S LiPo packs
Battery easily accessible from bottom of chassis
NEW! FLUX MMH-4000 motor and FLUX EMH-3S ESC
Enclosed receiver box
2.4 GHz radio system
Oil-filled shock absorbers
Double-wishbone suspension design
Sturdy body mounts
Standard 12mm hex hub wheel fitting
Short Course truck style body with the latest HPI graphics
Large all-terrain tires
Orange 8-spoke wheels

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser