HPI Racing E10 Drift Fail Crew Nissan Skyline R34 GT-R

1.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Leder du efter en flot og sjov drifting fjernstyret bil, så behøver du ikke at lede længere. Den flotte Nissan Skyline fra racing teamet Fail Crew er blevet lavet som replica i 1:10, så du kan drifte med op til 40 km/t med 2S teknologi.

Beskrivelse

Autentisk GT-R drift action med Fail Crew
Fans favoritten E10 Drift-platformen får et fantastisk look med en virkelighedstro livery fra det fantastiske Fail Crew!

Versionen i fuld størrelse er drevet af det russiske Fail Crew-medlem og FIA drifting-mester Arkady Tsaregradtsev, og nu har DU muligheden for at tage mesterens tur en tur! Fail Crew er en international besætning af piloter, der har sikret sig sin topplacering ved de mest prestigefyldte drifting-konkurrencer. Hvis du er oppe imod nogen fra Fail Crew på banen, så vær forberedt på – ja, at fejle! Ethvert besætningsmedlems bil er et objekt af moderne kunst på hjul designet af den berømte russiske kunstner Ciay

E10 er designet, så alle kan tage rattet og tage en tur! Når du ankommer lige ud af kassen i Ready-To-Run (RTR) form med et fuldt malet karrosseri og et formonteret chassis, er det et simpelt spørgsmål om at “oplade og gå” til timevis af sjov!

RTR E10 inkluderer en højtydende elektrisk motor plus en vandtæt elektronisk hastighedsregulator, der har proportional gas, kraftige bremser og praktiske bakfunktioner, så den kan køre og manøvrere ligesom rigtige biler. En intuitiv rat-stil sender med ægte rat og trigger stil gas-/bremsekontrol tager sig af controllerens opgaver.

Egenskaber, udseende, ydeevne og pris: RTR E10 Drift er en af ​​de nemmeste måder nogensinde at opleve det sjove og spænding ved at køre en RC drift-bil!

Medfølger:
7.2v 2000 mAh NiMH Rechargeable HPI Plazma batteri
HPI Plazma AA batterier til transmitter
USB oplader

Hvad mangler du:
– Ingenting

Opgraderingsanbefalinger:
Batterier:

160151 – Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (for mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (2S) – (For Lipo power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (2S) – (For Lipo power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: ca.40 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Drift og onroad bil

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/120091)

Officially authorized replica of Fail Crew Nissan Skyline R34 GT-R Drift Car
Fully assembled E10 drift car chassis
SC-3sWP2 Waterproof Electronic Speed Control with Reverse
2.4 GHz radio system for crystal-free, comfortable control
7.2v 2000 mAh NiMH Rechargeable HPI Plazma battery
HPI Plazma AA batteries for transmitter
AC Wall Charger
Adjustable body mounts
Quick change battery holder
Shaft drive 4WD system
Shock absorbing foam bumper
High torque Saturn 27T 540 motor
Precise bellcrank steering
Unique swappable motor layout for grip or drift driving

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser