HPI Racing E10 Michele Abbate TA2 Camaro

1.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Leder du efter en flot og sjov drifting fjernstyret bil, så behøver du ikke at lede længere. Den flotte Camaro fra racing teamet Grr Racing er blevet lavet som replica i 1:10, så du kan drifte med op til 40 km/t.

Beskrivelse

Trans Am TA2 Race car Action
Michele Abbate, professionel racerkører og medstifter af Grr Racing, fortsætter med at være en af de bedste i roadracing! Hun var den første kvinde, der opnåede en podieplacering i den ultra-konkurrencedygtige, gummibrændende og ildpustende V8-drevne TA2-kategori og blev kåret til Trans Ams mest populære kører i både 2020 og 2021. Som den højest afsluttende kvinde i TA2 klasse fortsætter hun med at rykke op i rækken af ​​professionelt landevejsløb både i USA og internationalt. HPI er stolte af at kunne tilbyde Micheles Chevrolet Camaro Trans Am TA2 racerbil som den seneste E10 RTR touringbil!

Med en lys gul, grå og sort farve er Chevrolet Camaro helt klar til brug. Den er fuldt trimmet og monteret på chassiset og har endda en racervinge påsat! Splinternye TA2-stil hjul udstyret med Vintage Performance-dæk er installeret fra fabrikken for fremragende greb og håndtering!

RTR E10 er designet, så alle kan tage den en tur! Når du ankommer ud af kassen i Ready-To-Run (RTR) form fuldt bygget og malet, er det et simpelt spørgsmål om at “lade og gå” til timevis af sjov! Den inkluderer en højtydende motor, intuitiv ratcontroller og vandtæt elektronisk hastighedscontroller med proportionalstyring inklusive bakgearfunktioner, som hjælper den med at køre og manøvrere ligesom en rigtig bil.

Funktioner, udseende, ydeevne og pris: RTR E10 Touring er den nemmeste måde at opleve det sjove og spændingen ved at køre en RC touringbil!

Medfølger:
7.2v 2000 mAh NiMH Rechargeable HPI Plazma batteri
HPI Plazma AA batteries til transmitter
USB batteri oplader

Hvad mangler du:
– Ingenting

Opgraderingsanbefalinger:
Batterier:

160151 – Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (for mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (2S) – (For Lipo power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (2S) – (For Lipo power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: ca 40 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Flot Onroad og drifting bil

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160334)

Officially authorized replica of Michele Abbate GRRracing Chevrolet Camaro Trans Am TA2
Fully assembled E10 touring car chassis
SC-3sWP2 Waterproof Electronic Speed Control with Reverse
2.4 GHz radio system for crystal-free, comfortable control
7.2v 2000 mAh NiMH Rechargeable HPI Plazma battery
HPI Plazma AA batteries for transmitter
USB battery charger
Adjustable body mounts
Quick change battery holder
Shaft drive 4WD system
Shock absorbing foam bumper
High torque Saturn 27T 540 motor
Precise bellcrank steering
Unique swappable motor layout for grip or drift driving

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser