HPI Racing Jumpshot ST V2

1.595,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPI Racing Jumpshot ST V2 er en populær bil og købt i mange eksemplarer af RC entusiaster. Det skyldes det er en veltestet offroader der kan klare lidt af hvert. Med sit 2WD kan du lave sjove stunts og hop. Også en sjov bil for sønnike.

Beskrivelse

Stadion Truck Action og Sjov!
Jumpshot ST V2 er stadionlastbilversionen af ​​Jumpshot-platformen og har en slank racerkrop og lavprofildæk, som giver den et fantastisk udseende og fantastisk ydeevne! V2-versionen er spækket med helt nye funktioner for maksimal sjov, uanset hvor du kører den! For ekstra hastighed er den nye 12-drejningsmotor i 550-størrelse med optimeret gearing fantastisk til hurtig acceleration og høje tophastigheder, og holdbarhedsforbedringerne omfatter nye gear gear, affjedringsdele og servobesparelse!

Under den slanke racerkrop på Jumpshot ST V2 er chassiset et TVP-design i Savage-stil (Twin Vertical Plate) for et superstift chassis og centerbalanceret vægt. Det modulære design af chassiset giver dig enkel vedligeholdelse og holdbar kollisionsbeskyttelse af al elektronikken. Batteriet er hurtigt tilgængeligt fra undersiden af ​​lastbilen, så udskiftning af batterier er ekstra hurtigt for mere køresjov! Jumpshot ST V2 er også blevet opdateret med et helt nyt look, der er lyst og sikkert vil fange opmærksomheden fra alle dine RC-venner!

Hurtigere, hårdere og mere er præcis det som HPI vil mere deres Jumpshot trucks. Det betyder også de har fået nye og opdateret dele for at sikre bilerne bliver dit første valg når det kommer til sjov og spænding inden for RC action.

Hvad mangler du:
– 1 x Li-Po batteri
– 1 x Oplader
– 4 x AA batterier til Transmitter

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
Batterier:

160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (2S) – (Topfart ca 35-40 km/t)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LIPO (2S) (Topfart ca 35-40 km/t og mere køretid)

Oplader:
160238 – HPI Oplader Reactor 600

AA Alkaline Batterier:
101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens største og bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 2WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 35-40 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: God begynder bil til Off-road og stunts

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160262)

Factory-built Ready To Run 2WD Stadium Truck
Tough aluminum TVP chassis design
Battery box fits 6- or 7-cell NiMH flat style stick packs and 2S LiPo packs
Battery easily accessible from bottom of chassis
12-turn 550-size motor for maximum power
HPI SC-3SWP2 Waterproof LiPo-ready ESC fitted with high-power T-Plug
2.4 GHz radio system
Enclosed receiver box
Metal Top & Middle Transmission Gears
Revised tooth profile for improved gear mesh and lower rolling resistance
Composite Differential – Sealed oil filled 4-Bevel gear design
Fully enclosed Spur Gear Cover with Rubber Cap to access slipper clutch
Rear Gear Box with Metal Motor Mount Plate Insert
Oil-filled shock absorbers
Double-wishbone suspension design
Sturdy body mounts
Standard 12mm hex hub wheel fitting
Silver 6-spoke wheels

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser