HPI Racing Sport 3 Ford Mustang Mach-E 1400 Blue

2.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Ford Mustang Mach-E 1400 blev pludselig endnu federe med dette Fun-Haver udviklet design og forbedring af den tidligere bil. Som Ford og RC fan, kan man ikke undvære denne i samlingen, eller på hylden for den sags skyld når den står stille.

Beskrivelse

100% Elektrisk Frod Mustang MACH-E 1400
Denne Sport 3 har den fantastiske 4WD, fuldelektriske Ford Mustang Mach-E med styling tunet og finjusteret af Fun-Haver selv, professionel drifting-mester Vaughn Gittin Jr., for at blive den fantastiske Ford Mustang Mach-E 1400-prototype, en grobund for avancerede materialer og teknologier. Med SYV elektriske motorer og superhøje downforce-niveauer er det ikke kun et forskningskøretøj – det er også en fremragende performer, perfekt til en række forskellige biltests, lige fra trækstriben, driftbanen og racerbanen! Versionen i fuld størrelse tog over 10.000 timers udviklingsarbejde mellem Ford Performance og RTR for at sikre, at den bygger bro mellem, hvad et elektrisk køretøj kan, og det, som kunder har en tendens til at tro, det kan.

Under motorhjelmen er 1/10-skalaversionen Ford Mustang Mach-E 1400 udstyret med det nyeste HPI Racing Touring Car-chassis, Sport 3! Med et fuldtidsakseldrev, fuldt forseglet 4WD-drev, børsteløs motor og vandtæt elektronik, 2,4 GHz radiogear, fuldstændig uafhængig dobbelt bærearmsaffjedring og justerbare oliefyldte støddæmpere, er den klar til at rocke i enhver tilstand – den har masser af kraft til 4 -hjulsdrift og kæbe-slippende hastigheder ved at trykke på en aftrækker!

Den officielt licenserede, superrealistiske Ford Mustang Mach-E 1400-replika har en tilpasset Ford Performance-livry, der matcher bilens engangsstatus, plus støbte plastikdykkerfly, bagvinge, sidespejle og diffuser for at afslutte det brugerdefinerede look!

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB Oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack (For mere power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig Onroad bil

Specifikation:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160530)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Bredde: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser