HPI Sport 3 1969 Chevrolet Camaro Z28 Custom

2.395,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

HPIs drifting serie Sport 3, har denne flotte fjernstyrede 1969 Chevrolet Camaro Z28 Custom i familien. En af de flotteste vintage biler kan blive din og give dig en masse sjov og drifting/donut action. Bilen når hastigheder op til 60 km/t.

Beskrivelse

Sport 3, HPI’s drifting serie, Går vintage med 1969 Camaro Z28
Når det kommer til muskelbilernes verden, topper ét navn konsekvent listen over ‘mest ikoniske mærker’: Chevrolet Camaro! Z28 Custom fra 1969 ville helt sikkert toppe listen over de mest genkendelige af den originale Camaro, og med et stort udvalg af fabriks- og forhandlermuligheder til at tilpasse den gadebaserede Trans Am-racer, ville den dominere roadracing rundt om i verden i mange år!

Helt fra starten var Chevrolet Camaro en præstationsbaseret gadebil, der var bestemt til banen – og den kunne (og gjorde!) vinde: på vejbaner og trækstriber fra USA’s vestkyst hele vejen til Europa og videre. .

Denne 1/10-skala version er en officielt licenseret kopi udstyret med det nyeste HPI Racing Touring Car-chassis, den banebaserede Sport 3! Med fuldtids 4WD og et fuldt forseglet akseldrev, vandtæt 2,4 GHz elektronik og radioudstyr, fuldstændig uafhængig dobbelt bærearmsaffjedring og justerbare oliefyldte støddæmpere, er den klar til at køre på ethvert kredsløb – eller bare krydse gaden med stil!

Chevrolet Camaro Z28 Custom fra 1969 er et ikon på vejen og banen, og den er klar til dig at tage med stort set overalt for sjov med højt omdrejningstal!

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB Oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack – (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack – (For mere power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig drift bil

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/160423)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Bredde: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser