HPI Sport 3 BMW M3 E30 Warsteiner

2.395,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

BMW M3 E30 Warsteiner er blevet en del af Sport 3 kategorien hos HPIs onroad og drifting serie. Denne klassiker fra 1987 går aldrig af mode og Warsteiner designet er bare lækkert. Skal du have en hurtig fjernstyret bil, op til 60 km/t, og kan du li’ at race, drifte eller lave donuts. Så er denne BMW M3 lige for dig.

Beskrivelse

Sport 3, HPI’s drifting serie, er blevet klassisk med BMW M3 Warsteiner
HPI er glade for at kunne annoncere denne nye udgave af Sport 3 BMW M3 E30 draperet i den berømte BMW Warsteiner-beklædning og en hyldest til Schnitzer Motorsport-maskinen styret af Roberto Ravaglia til mange års succes – især sejren i World Touring Car Championship i 1987!

Med så mange fantastiske maskiner, der kører med det berømte BMW-liveri, tog det os ikke lang tid at finde ud af, hvilken version vi skulle kopiere, da enhver ægte Touring Car-fan vil kende navnet Roberto Ravaglia, vinder af Spa 24hr, DTM og mange andre.

Under motorhjelmen er denne klassiske BMW i 1/10-skala bygget på fanfavoritten HPI Racing Touring Car-chassis, Sport 3. Med fuldtidsakseldrevet 4WD, en fuldt forseglet drivlinje, vandtæt 2,4 GHz elektronik/radio gear, fuldt uafhængig dobbelt bærearmsophæng og justerbare oliefyldte støddæmpere, er du klar til at makulere i enhver tilstand.

Bilen fuldender et sæt BBS RS Mesh-hjul, hver pakket ind i vores gennemprøvede 26 mm SPEC-GRIP gummidæk for fantastisk acceleration, bremsning og kurveydelse på enhver overflade.

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB Oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack – (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack – (For mere power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig ikonisk onroad bil

Specifikationer:
(Læs mere på https://www.hpiracing.com/en/kit/120103)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Bredde: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser