HPI Sport 3 Drift Dai Yoshihara Subaru BRZ

2.395,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

En af verdensstjernerne inden for international drifting er Dai Yoshihara. Det var derfor naturligt for HPI at tilføje hans flotte Subaru i drifting serien Sport 3. Nå hastigheder på 60 km/t og drift en vis legemsdel ud af bukserne med denne flotte fjernstyrede Subaru. Alt medfølger i pakken men kan opgraderes med andre batterier.

Beskrivelse

Sport 3 drift! med Dai Yoshihara’s Subaru BRZ!
HPI udvider Sport 3 Drift-serien med hjælp fra Dai Yoshihara og hans fantastiske Turn 14 Distribution Formula D-maskine! 2011-seriens mester og flere podieplaceringer har haft sin klassiske Nissan S13-replika i vores driftbil-line-up i nogen tid, og vi er ekstremt stolte over at have den næste bil i hans flåde, et fantastisk 1000 bremsehestekræfter Subaru BRZ-dyr!

Subaru BRZ karosseriet har Dais officielle Turn 14 Distribution racer i sin unikke blå, sorte og sølv finish – endnu en fantastisk replika driftbil at tilføje til vores stadigt voksende atlet line-up! Subaru BRZ er et sjældent syn på den drivende scene, så lige ud af kassen vil denne skønhed være i centrum for opmærksomheden! Under motorhjelmen er denne 1/10-skala Subaru bygget på fanfavoritten HPI Racing Touring Car-chassis, Sport 3. Med fuldtidsakseldrevet 4WD, en fuldt forseglet drivlinje, vandtæt 2,4 GHz elektronik/radio gear, fuldt uafhængig dobbelt bærearm affjedring og justerbare oliefyldte støddæmpere, vil du være klar til at makulere under alle forhold.

Bilen fuldender et sæt splinternye R5 hjul inspireret af R.M.K Design R5 Forged hjul brugt af Dai selv, hver pakket ind i super-hård sammensat Falken Azenis RT615 T-Drift dæk.

Medfølger:
4 AA batterier
7.2v 2000 mAh NiMH batteri med standard plug
USB Oplader

Hvad mangler du:
Ingenting

Opgraderingsanbefaling:
For mere køretid anbefales et ekstra batteri.

Batteri:
160151 – NiMH Plazma 7.2V 3300mAh NiMH Stick Battery Pack – (For mere køretid)
eller
160160 – Plazma 7.4V 3200mAh 30C LiPo Battery Pack – (For mere power og mere køretid)
eller
160161 – Plazma 7.4V 5300mAh 40C LiPo Battery Pack – (For mere power og endnu mere køretid)

Om producenten:
HPI Racing er en af verdens bedste brands inden for fjernstyrede biler og har haft mange prisvindende biler undervejs. HPI leverer både fjernstyrede biler til begyndere og til entusiaster. Det startede i 1986 i det sydlige Californien, den tids største hotspot for RC (Radio Control) modeller og produkter, hvor det oprindelige produktsortiment omfattede biltilbehør som grafitdele til eksisterende racerbiler, hjul til terrængående og on-road køretøjer og motorer. Uno-motorerne vandt endda en verdensmesterskabstitel i 1987, hvilket beviste, at virksomheden havde det, der kræves for at konkurrere med de bedste virksomheder i verden! Denne tidlige succes gjorde det muligt for HPI at udvide produktsortimentet hurtigt og til sidst frigive det første bilsæt designet af HPI, Super F1.

HPI-bildesign blev brugt som grundlag for HB-mærket af rene racerbiler, og dette førte til mærkets første verdensmesterskabssejr i 2006 i ISTC on-road racing-kategorien. I terrænløb vandt D8-buggyen sit første verdensmesterskab i 2008, og yderligere engagement i racingudvikling gav mange flere offroad-mesterskabssejre rundt om i verden, inklusive flere amerikanske nationale sejre og yderligere 2 sejre i buggy-VM.

I 2016 skiltes 30-års jubilæumsåret for HPI Racing, HPI og HB mærker, da HPI Racing kom under ejerskab af Ripmax, den største RC-distributør i Storbritannien og den største Futaba-distributør i Europa. I 2019 skiftede HPI Racing-brandet ejerskab, og hovedaktionærerne er nu den danske ejer Vestergaard Group. Vestergaard har 50+ års ekspertise og investering i hobbybranchen som en stor distributør i den skandinaviske region. Som HPI Racings distributør for denne region på det tidspunkt, kender de allerede brandet og er klar til at revitalisere HPI Racing, udnytte Vestergaard Groups store arv og skubbe brandet fremad.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 60 km/t
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Middel
Primær styrke: Hurtig og lækker drift bil

Specifikationer:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/120096)

Længde: 431mm (17″)
Højde: 127mm (5″)
Bredde: 200mm (7.9″)
Wheelbase: 254mm (10″)

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser