Lankeleisi RV700

15.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Lankeleisi RV700 er en af topmodellerne hos Lankeleisi som er et brand indenfor high performance sport og fritid. Med 40 km/t, 130 km rækkeevne og en stigningsprocent på 35% på ren el-power, så bliver du en konge i skoven.

Beskrivelse

Denne nye langdistance el-mountainbike bliver produceret med de mest pålidelige materialer som er robuste og holdbare. Designet har stor affjedringsevne og 6061 aluminiumsrammen gør RV700 i stand til at køre komfortabelt under komplekse vejforhold. RV700 er din ideelle følgesvend til at gøre den vanskelige rute nemmere og sjovere.

1. 130 KM strømstøttet kilometertal, 16Ah batterier, 1000W strøm
2. Ramme af aluminiumslegering: robust design sætter sikkerhed først.
3. Fremragende accelerationsydelse 42 km max hastighed i timen.
4. Aftagelig batteripakke, nem at oplade.
5. Tre måder at køre på: elektrisk tilstand, power assist-tilstand og køretilstand.
6. Olieaffjedringsgaffel, 26*4,0 tommer hjul.

Funktioner:
HD LED skærm
Nemt forståeligt og brugervenlig HD skærm med aktuelle kilometertal, kørehastighed, resterende kraft, køretid og anden information samt mulighed for hurtigt at foretage justeringer under cykling.

Premium komfortabelt lædersæde
Stødabsorberingen og hoftebeskyttelsen gør rytteren mere komfortabel og nyder langdistancekørsel.

Avanceret støddæmper affjedring
Suspension affjedring har altid været kendetegnet ved Lankeleisi, som produceres med det mest pålidelige fjederophæng, hvilket er en af ​​cyklens fordele, som er blevet anerkendt af brugere. Det giver dig mulighed for at undgå bump og ujævn vej så meget som muligt.

48V 16ah Aftageligt og udskifteligt lithiumbatteri
Sammenlignet med andre modeller er RV700’s batteri nemmere at udskifte. Det betyder, at du kan have et par ekstra batterier i din rejserygsæk som backup, og du kan nemt rejse flere hundrede kilometer! Sikke en utrolig ting, og den store batterikapacitet på 16ah giver også lang rækkevidde. Vandtæt og anti-tyveri, høj strømforsyning, sikker og holdbar ydeevne, super lang udholdenhed.

6061 aluminiumsramme og affjedring
RV700 har en af de mest holdbare 6061 aluminiumslegeringsrammer. Den er stiv, så du ikke behøver at bekymre dig om, at den knækker og der er en stødfjeder på RV700’erens ramme for at gøre din tur mindre ujævn og mere komfortabel. Rammen er lavet af den mest holdbare 6061 aluminiumslegering, som i høj grad forbedrer bæreevne og bodystrength.

CHAOYANG 26 tommer*4,0 fedtdæk elcykel
Anti piercing metal har flettet lag er slidstærkt og anti piercing, med indbygget metal flettet lag. Materialer af høj kvalitet og fremragende produktionsteknologi gør det nemt for RV700 at passere gennem bakker, strande, stejle skråninger, sne og andre veje.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Medfølger:
1 x El cykel
1 x Oplader
1 x Pedal
1 x Sæde
1 x Baglygte
1 x Installationsværktøj
1 x Installationsvejledning

Historien bag virksomheden:
Lankeleisi er en hurtigt voksende el-cykel virksomhed indenfor sport og fritid. Gennem innovation og unikt design går de i skarp konkurrence med de mange andre producenter på markedet. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og er hurtigt vokset til et anerkendte e-cykelmærker på global plan. Lankeleisi har været engageret i forskning og udvikling og fremstilling af avancerede cykler, elektriske cykler og relaterede produkter.
Produkterne fra Lankeleisi er kendt for sin pålidelige kvalitet, fine håndværk og specielle design hvor cyklerne bliver solgt i mere end 30 lande rundt om i verden.

Specifikationer

Motor: 1000 W
Max speed: 42 km/t
Rækkevidde ren EL: 55 km (pure electrical mode)
Rækkevidde med assistance: 130 km
Stigningsprocent: 35%
Dæk: 26″
Vægt: 29,75 kg

Bremser: Hydrauliske skivebremser
Batteri: 48V 16Ah
Størrelse: 1950 x 670 mm x 1200 mm
Sædehøjde fra jorden: 87 – 107 cm
Anbefalet højde: 165 cm – 190 cm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 7
Geargruppe: Shimano M310

Pakkestørrelse: 1580 mm x 280 mm x 860 mm
Brutto Pakkevægt: 36,4 kg
CE-Godkendt: Ja

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser