Lankeleisi X3000 Plus

14.495,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Lankeleisi X3000 Plus er lige en el-cykel i vores ånd. Sporty design, dual affjedring, kvalitets materialer, Shimano TX50 geargruppe giver denne foldbare cykel rigtig gode egenskaber. De 1000 watt fra motoren giver oplyst 43 km/t og 110 km i rækkevidde!

Beskrivelse

Denne high-end el cykel har et sammenfoldeligt design der optimerer opbevaringspladsen til nem transport og opbevaring. 17,5ah lithiumbatteri med stor kapacitet har super lang levetid. Den børsteløse motor reducerer støjen under kørsel. Den stærke udholdenhed og sammenfoldelige design er vigtige grunde til, at Lankeleisi x3000 plus up er elsket af mange cyklister.

Shimano 7 Speed
Lankeleisi x3000 plus er udstyret med den velkendte Shimano transmission, du kan skifte hvilket som helst gear du vil efter behag.

LED Smart Meter og vandtæt hovedlinje
Det intelligente LED-display giver dig mulighed for at se alle køreoplysninger på et øjeblik, inklusive nøjagtig effektvisning, hastighed, kilometertal, batterikapacitet og gearposition.

Aftageligt mobilt lithiumbatteri
Aftageligt mobilbatteri, du kan fjerne det når som helst og oplade det, hvor du vil, og du behøver ikke bekymre dig om tyveri.

17,5 Ah Lithium-batteri med stor kapacitet
X3000 plus har et lithiumbatteri med stor kapacitet med lang batterilevetid, lang batterilevetid, sikkerhed og pålidelighed og mere end 1.000 op- og afladningscyklusser. Det kan hjælpe dig med at køre med lang udholdenhed. Det er en kraftig elcykel, der kan nå 40 km-60 km efter en fuld opladning. Hvis du bruger booster-tilstanden, vil den nå utrolige 100 km+.

Dobbelt stødabsorbering
Letvægtsmaterialer bruges til den forreste fjederstøddæmper, men der medfølger også en stærkere støddæmper. Med rebound- og låsefunktioner er den velegnet til alle slags veje. Fjederens bagstøddæmper kan filtrere ujævne veje og gøre din kørsel mere komfortabel.

CHAOYANG 20 tommer*4.0 Fat Tire El-cykel
Det 20 tommer terrændæk er velegnet til forskellige veje. Det nye slidbanemønster gør sne- og regnfyldte veje mere skridsikre; de importerede gummi dæk bruges til den samlede fortykkelse, som er svær at punktere af skarpe genstande.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Medfølger:
1 x El cykel
1 x Oplader
1 x Værktøjssæt
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Lankeleisi er en hurtigt voksende e-cykel virksomhed indenfor sport og fritid. Gennem innovation og unikt design går de i skarp konkurrence med de mange andre producenter på markedet. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og er hurtigt vokset til et anerkendte e-cykelmærker på global plan. Lankeleisi har været engageret i forskning og udvikling og fremstilling af avancerede cykler, elektriske cykler og relaterede produkter.
Produkterne fra Lankeleisi er kendt for sin pålidelige kvalitet, fine håndværk og specielle design hvor cyklerne bliver solgt i mere end 30 lande rundt om i verden.

Specifikationer

Motor: 1000 W
Max speed: 43 km/t
Rækkevidde ren El: 60 km (pure electrical mode)
Rækkevidde med assistance: 110 km
Stigningsprocent: 35%
Dæk: 20″
Vægt: 27 kg

Bremser: Hydrauliske skivebremser
Batteri: 48V 17,5Ah
Sædehøjde fra jorden: 90 – 100 cm
Foldet dimensioner: 950 mm x 1050 mm 500 mm
Anbefalet højde: 175 cm – 190 cm
Max. vægt: 180kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano TX50

Pakkestørrelse: 1800 mm x 1100 mm x 900 mm
Brutto Pakkevægt: 40 kg
CE-Godkendt: Ja

Maling: Elektrostatisk maling
Instrument: LED smart måler
Rammemateriale: 6061 stel af alu-legering
Max belastning: 180 kg
Styr: Ultraletvægtsstyr i aluminiumslegering
Bremse: Taiwan ZOOM strømafbrudt oliebremse

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser