Maverick RC Atom 1:18 4WD Electric Truck

595,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Maverick har udviklet den helt nye Maverick Atom hvor du ikke finder en god bil til meget bedre pris. Du får 4 hjulstræk, LED-lys, hastighedsbegrænser til de små begyndere og vandtæt elektronik. Samtidig kan bilen nå op til 30 km/t og er meget robust; så du kan lave alle de stunts og hop du vil uden den store skade. Vild pris til høj kvalitet.

Beskrivelse

Monster Truck ATOM 1:18 – seneste medlem af Maverick familien!
Maverick RC’s ry for sjov til en overkommelig pris fortsætter med det enormt imponerende ATOM! Denne monstertruck i skala 1/18 giver dig den spændende action som man før kun kunne få fra meget større RC-lastbiler. Den passer nu i din hule hånd! 4WD-greb og store offroad-dæk betyder, at du kan dreje hvor som helst du går ind på din egen RC-legeplads!

En stærk aksel drivlinje og 3-gears differentialer får kraft til jorden gennem alle fire hjul for fantastisk stabilitet og håndtering. ATOM’en er udstyret med et burforstærket, brugerdefineret screentrykt lastbilkarosseri, tilgængelig i fire farver til monstertruck-skala-looks. Hver ATOM kommer med kropsfarvematchede støddæmpere, en motorkøleplade og hjulcentertilbehør! Gummidæk med præstationsblok giver greb og kontrol, hjulpet af de farvematchede affjedrede støddæmpere.

Maverick ATOM har også helt ny elektronik med fantastiske top-spec funktioner: et Maverick Element 1300mAh Li-ion batteri med en praktisk USB-oplader, MTX-200 2.GHz radio og en 2-i-1 vandafvisende MSRS-200 modtager/hastigheds- og lysregulator. Imponerende tophastighed og acceleration leveres af 380-størrelsesmotoren med en farveafstemt køleplade for enestående sjov og raceraction!

Hver ATOM leveres som standard med LED-kørelys forudinstalleret i både kofangeren og tagburet! Selv når solen går ned, kan du fortsætte med at have det sjovt med ATOM!

Medfølger:
Li-Ion 7.4V 1300mAh Battery w/ T-Plug connector
USB Charger

Hvad mangler du:
3 x AA Batteries for transmitter – Du kan købe 101939 Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk) her hos os.

Om producenten:
Maverick er et brand indenfor RC kategorien som er ejet af HPI. HPI er en af verdens største producenter af fjernstyrede biler og er favorit for mange fans i Europa.

Maverick blev startet for at kunne levere fjenstyrede biler i det lidt billigere segment. Med produktlinier som Savage og Vorza serien har HPI nogle af verdens bedst-performende fjernstyrede biler. For at sikre at HPI brandet ikke spænder for bredt, er Maverick brandet derfor blevet født. Maverick leverer god fjernstyret RC kvalitet til et prispunkt de fleste kan være med på. Dermed bliver brandet mere tilgængeligt for begynderen og dermed nyere brugere. Tretten år senere er Maverick en fast fanfavorit og et etableret mærke i hele Europa, og HPI stopper ikke der. Hele HPI Racing-familien skubber frem sammen med Maverick, så sørg for at tjekke Phantom, Quantum RX og andre spændende nye produkter.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: 30 km/t
Størrelse: 1:18
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: God begynderbil til vild pris

Specifikation:
(Læs mere på: https://www.hpiracing.com/en/kit/150500)

4WD Shaft Driven Truck
Independent Double Wishbone Suspension
Adjustable Coilover Shocks
Tough Metal Gear Differentials Front & Rear
Enclosed Gear Cover – To keep debris away from the Spur Gear
Dual Point Bell Crank Steering with Servo Saver
Splashproof Electronics
Brushed 380 Motor
2.4GHz Radio with 2 in 1 ESC/Receiver
Speed Limiter using Throttle Trim on Transmitter – reduce top speed for beginners
Li-Ion 7.4V 1300mAh Battery w/ T-Plug connector
USB Charger
Front Bumper & Roof Mounted LED Lights
Color-coded shocks, heatsink, wheel washers, and transmitter Wheel
Molded deep tub chassis with hex pattern reinforcement
Axle ball bearings
Pre-cut factory-finished bodyshell
Available in four color options
Required for operation: 3x AA batteries for transmitter

Dimensioner:
Length: 280mm
Width: 195mm
Height: 125mm
Wheelbase: 165mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser