Tamiya 1:10 RC Mercedes-Benz G 500 (CC-02)

2.195,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Tamiya har en tradition for at tage unikke designs med i deres fjernstyrede byggesæt. Det samme er gældende for Mercedes-Benz G 500 (CC-02) modellen som stadig er et design som er ny-moderne men samtidig ikonisk. Tag udfordringen op med dette byggesæt og få en unik Crawler til din samling.

Beskrivelse

Gør dig klar til at udforske nogle sjove trails og forhindringer med den helt nye Tamiya CC-02 (Cross Country 2) chassisplatform! Tamiyas designere har arbejdet hårdt på at bringe R/C-entusiaster den næste generation af Tamiya-sti-kørsel med en fuldstændig fornyet maskine.

Det første karrosseri, der pryder det dygtige nye chassis, er en meget detaljeret polycarbonatgenskabelse af Mercedes-Benz G 500, som først prydede Mercedes-stalden af ​​SUV’er i 2018.

CC-02 Chassis – Off Road, udviklet
CC-02 chassisets stigeramme er designet til en bred vifte af terrænscener, herunder stenet terræn, inspireret af køretøjer i fuld størrelse og er grundlaget for dens overlegne holdbarhed. En 4WD-opsætning anvender motoren i længderetningen bag forakslen med adskilt gearkasse og overførselskasse, og propelaksler, der overfører kraft til differentialgearene for og bag. Fireleddet stiv affjedring er brugt for og bag, med CVA oliedæmpere for altomfattende kontrol, selv på vanskelige klippepartier. Denne model leveres med matbelagte syv-egers hjul og dæk med greb og blokmønster.

Vær opmærksom på at dette er et byggesæt og kræver samling og forberedelse før brug.

Hvad mangler du:
– ESC
– Radioset, Servo, Batteri og Oplader
– Maling
– AA batterier

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
ESC:

E-60WP – Mstyle E-60WP (ESC)

Radioset, Servo, Batteri og Oplader:
M-001 – Mstyle R/C Set

Maling:
86063 – Tamiya spraymaling PS-63 Bright Gun Metal

AA Alkaline Batterier:
2 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Tamiya Incorporated er en japansk producent af plastikmodelsæt, radiostyrede biler, batteri- og solcelledrevne uddannelsesmodeller, sejlbådsmodeller, akryl- og emaljemodelmaling og forskellige modelleringsværktøjer og forsyninger. Virksomheden blev grundlagt af Yoshio Tamiya i Shizuoka, Japan, i 1946.

Virksomhedens produkter er primært byggesæt som kræver samling og forberedelse før man kan køre med modellern. Tamiya har fået et ry blandt hobbyfolk at deres modeller er produceret af enestående kvalitet og nøjagtige skaladetaljer. Virksomhedens filosofi afspejles direkte i dets motto: “First in quality around the world”. Tamiyas metalforme er fremstillet ud fra planer med konceptet om at være “lette at forstå og bygge, selv for begyndere”. Tamiya har fået tildelt flere priser til deres super flotte fjernstyrede byggesæt til biler, motorcykler og lastbiler.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 4WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: –
Størrelse: 1:10
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: Flot ikonisk Crawler

Specifikationer:
– Link til Tamiya Manualer: https://www.tamiya.com/english/rc/manuals.htm
– Link til Tamiya RC dele: https://www.tamiya.com/cms/english/rc/matching/matching_list.pdf
– Links til Tamiya Chassis dele: https://www.tamiya.com/english/rc/catalogs/index.htm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser