Tamiya 1:24 RC Volvo A60A Hauler 6×6 (G6-01)

2.295,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er man fan af RC byggesæt, så er denne Hauler fra Tamiya næsten et must at have i samlingen. Med sit 6 hjulstræk, kan denne Volvo flytte utrolige mængder jord og klare en masse sjove terræn-forhindringer.

Beskrivelse

1:24 R/C Volvo A60A dumper 6×6 (G6-01)
Tamiyas sjove og fornøjelige G6-01 chassis har også karrosserier med stor personlighed, og byder nu velkommen til et medrivende Volvo Hauler i form af et arbejdskøretøj. Selve køretøjet er et revolutionerende design, der tilbyder enestående fleksibilitet og mobilitet samt den store styrke, der kræves til at trække læs i stenbrud og andre lignende opslidende arbejdspladser.

Vær opmærksom på at modellen er et byggesæt og har behov for samling og forberedelse inden brug. Dog behøver denne model ikke maling.

Hvad mangler du:
– ESC
– Radioset, Servo, Batteri og Oplader
– AA batterier

Vi har naturligvis sørget for du kan købe det hele her, så du kan komme ud at køre med det samme.

Vi anbefaler at købe følgende med:
ESC:

E-60WP – Mstyle E-60WP (ESC)

Radioset, Servo, Batteri og Oplader:
M-001 – Mstyle R/C Set

AA Alkaline Batterier:
2 x 101939 – Plazma 1.5V Alkaline AA batterier (4 stk)

Om producenten:
Tamiya Incorporated er en japansk producent af plastikmodelsæt, radiostyrede biler, batteri- og solcelledrevne uddannelsesmodeller, sejlbådsmodeller, akryl- og emaljemodelmaling og forskellige modelleringsværktøjer og forsyninger. Virksomheden blev grundlagt af Yoshio Tamiya i Shizuoka, Japan, i 1946.

Virksomhedens produkter er primært byggesæt som kræver samling og forberedelse før man kan køre med modellern. Tamiya har fået et ry blandt hobbyfolk at deres modeller er produceret af enestående kvalitet og nøjagtige skaladetaljer. Virksomhedens filosofi afspejles direkte i dets motto: “First in quality around the world”. Tamiyas metalforme er fremstillet ud fra planer med konceptet om at være “lette at forstå og bygge, selv for begyndere”. Tamiya har fået tildelt flere priser til deres super flotte fjernstyrede byggesæt til biler, motorcykler og lastbiler.

Specifikationer

Drivkraft: Elektrisk – 6WD
Vandbeskyttet: Ja
Topfart: –
Størrelse: 1:24
Sværhedsgrad: Let
Primær styrke: Sjov 6 hjuls- crawler

Specifikationer:
• Dette er et 1/24 skala R/C model samlesæt. Længde: 486 mm, bredde: 270 mm, højde: 213 mm.
• Ved hjælp af data for det faktiske køretøj er formen genskabt med stil af separat polycarbonatkabine og støbte ABS-plastkomponenter. Førerhuskomponenten er formalet i gul.
• Sengen kan flyttes manuelt mellem flad og hævet position.
• Gule, dybe fælg er parret med 115 mm spike-dæk.
• Der medfølger klistermærker til at genskabe detaljer såsom frontgitter, luftindtag, forlygter, logoer og mere.
• G6-01-chassiset er en sjov, innovativ 6WD-platform med en geardrevet drivlinje, tredobbelte differentialer, dobbelt-ønskebensophæng og en robust monocoque-ramme.
• Passende til en model af et fungerende køretøj er chassisdelene støbt i gult.
• G6-01 kan konverteres til 4-hjulsstyring med genmontering af affjedringen og en separat sælges sender med 4WS funktion og R/C udstyr.
• En række Hop-Up Option dele er tilgængelig
• Tamiya Motor Type-540 er inkluderet.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser