iScooter iX5

5.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

iScooter iX5 er en terrænudviklet E-scooter fra iScooter som er i samme serie som iX6 og iX4. Her er der lidt forskellig performance at vælge imellem, men grundlæggende er de meget tæt på hinanden. iX5 kommer desuden med sæde.

Beskrivelse

Overlegen ydeevne
iScooter iX5 elektriske scooter er udstyret med en opgraderet 1000W kraftfuld motor, som giver 45 km/t max hastighed og en rækkevidde på 45 km, og erobrer 25° bakker med lethed. Aftageligt sæde er cool og praktisk.

Bredere 10″ off-road luftdæk
Titan elektrisk scooter for voksne med bredere 10″ luftdæk, og dybere linjer giver perfekt anti-seismisk og anti-skrid ydeevne, det kan holde en god køreoplevelse under dårlige vejforhold.

Sikkerhed og komfort
Elektriske scooterbremser er glatte og sikre. Fremragende E-bremsesystem får bremserne til at reagere hurtigt. Elektrisk scooter udstyret med for- og bag- og justerbare sædestøddæmpere opgraderer komfortens ydeevne enormt. Tilbyder dig en behagelig oplevelse af all-round stødabsorbering. Ikke længere bange for alle slags ujævne veje.

Unik og brugertilpasset
iScooter iX5 el-scooteren er udstyret med en bredere fod-anti-slip-pedal for større fodstøtte, en højlumen pandelampe til sikker natkørsel og et klart LED-display til afslappende kørsel.

Historien bag virksomheden:
iScooter official er specialiseret i elektriske scootere til personlig transport og ejes og drives af Double King Industry som ligger i Shenzhen, Kina. iScooter har sikkerhed som deres topprioritet, hvilket betyder tests og godkendelser samt certificering er i højsædet. iScooter har deres egen fabrik for at sikre kvalitet men til favorable priser.

Specifikationer

Motor: 1000 W
Max speed: 45 km/t
Rækkevidde: 45 km
Dæk: 10″ off-road pneumatiske dæk
Vægt: 27 kg

Max stigning: 25%
Bremser: Mekaniske skivebremser for og bag
Batteri: 48V 15 Ah
Dimensioner foldet: 1180 mm x 200 mm x 500 mm
Dimensioner samlet: 1180 mm x 600 mm x 1230 mm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 9 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Oplader
1 x Brugermanual
1 x Sæde
1 x Scooter taske
1 x Luftpumpe
1 x Oplader
1 x Samlet tilbehør
1 x Garantikort

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser