Kukirin S3 pro

2.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Søger du efter et godt økonomisk fornuftigt løbehjul til privat vej, hvor lav vægt og gode køreegenskaber til en lav pris er det primære, så er dette elektriske løbehjul Kukirin S3 pro et godt valg. Har desuden en rækkevidde på 30 km. Løbehjulet kan køre 25 km/t. Ifølge dansk lovgivning må du max køre 20 km/t på offentlig vej, hvorfor dette løbehjul er til privat område.

Beskrivelse

Kukirin S3 pro er et løbehjul i den mindre kategori, hvor det primære formål er at sikre lav vægt og gode normale køreegenskaber.

Modellerne (modelnavn) og dermed serierne er opbygget således: S-serien er de mindre modeller, M-serien er serien i midten med højere performance men også til en højere pris og til sidst G-serien som er modellerne med ekstra-ordinær performance.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

Funktioner:

Let Lithium batteri (36V 7,5 Ah):
Det har større fordel at reducere den elektriske scooters vægt, da den bliver lettere at bære og mere økonomisk. Maksimal rækkeevne er op til 30 km. Det er 50% mere sammenlignet med et normale batteri.

Intelligent Control System:
Multifunktions farverig natversionsinstrument, hastighed, kilometertal, tid, effekt, gearspænding vises alt sammen på displayet, realtidstilstand af elektrisk scooter er et overblik, kontroller hvad som helst når som helst.

Anti-Shock Absorbtion:
Indbygget støddæmpning foran + bageste fjederstøddæmpning dobbelt stødabsorberingssystem det reducerer kontakt med bump og revner og gør dermed kørsel mere komfortabel og sikrere samt forbedret køretøjets levetid.

Letvægtsløbehjul:
Den fire-ledde foldestruktur er 20% lettere end en standard foldestruktur. Den foldede størrelse er 940 * 190 * 350 mm, som er nem at opbevare, bærbar og trækbar.

Specifikationer

Motor: 350 watt max. power
Max speed: 25 km/t (Ifølge dansk lovgiving må et løbehjul max køre 20 km/t på offentlig vej)
Rækkevidde: Op til 30 km
Dæk: 8” dæk
Vægt: 12 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Foran E-ABS + skivebremser bag
Batteri: 36V 7,5Ah
Dimensioner samlet: 1040mm x 440mm x 1160mm
Dimensioner foldet: 940mm x 190mm x 350mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 4 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Indbygget lys
Garanti: 1 år* (*afhængigt af delen)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-scooter
1 x Brugermanual
1 x Oplader

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser