Segway Ninebot GT1

20.995,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

GT1 Ninebot er Segway-Ninebots kraftigste KickScooter nogensinde. E-Scooteren er begrænset fra 60 km/t til 25 km/t til at passe til regler i de fleste EU lande. Derudover er det et langdistance løbehjul som kan levere 50 km på en opladning. Nogle test viser helt op til 70 km, hvis man kører økonomisk. Et elektrisk løbehjul fra den øverste hylde.

Beskrivelse

Segway Ninebot GT1 er den kraftigste E-scooter fra Segway. GT1E’eren er udstyret med 11” selvlappende tubeless pneumatiske dæk med et indre gelélag, hydrauliske støddæmpere og baghjulstræk, der giver dig en komfortabel kørsel selv over lange distancer.

Med en rækkevidde på 50 km og en tophastighed på 25 km/t (begrænset fra 60 km/t), bringer GT1E’eren dig til dit bestemmelses sted på ingen tid! For at bidrage til sikkerhed på hele turen er det elektriske løbehjuludstyret med LED-lys både for og bag, bremselys og endda blinklys. Forlyset er kraftigt og ikke-blændende 9W LED. BMS-batterisystemet sørger for at ingen batterikraft går til spilde og sikrer mod overophedning, kortslutning og afladning.

Historien bag virksomheden:
Segway Inc. er en kinesisk ejet, tidligere amerikansk producent af tohjulede personlige transportere, hovedsageligt gennem sine Segway PT og Segway miniPro produktlinjer. Virksomhedens navn blev grundlagt af opfinderen Dean Kamen i 1999 og er en homofon af ordet “segue” som betyder et skifte (i tid, tema eller lign).

Segway Inc. havde hovedkvarter i den amerikanske delstat New Hampshire og markedsførte primært sine produkter til forskellige nichemarkeder, herunder politiafdelinger, militærbaser, varehuse, virksomhedscampusser og industriområder. Det har haft nogle nøglepatenter på design til selvbalancerende personlige transportører, selvom nogle af dem siden er udløbet. Siden det kinesiske firma Ninebot købte det i 2015, har Segway fokuseret på at udvikle en stærkere tilstedeværelse på forbrugermarkedet med mindre produkter som Segway miniPro eller disse elektriske scootere.

Funktioner:
Kraftige ikke-blændende lys og indikatorer til at vise din vej!
For at garantere sikkerheden for alle ryttere har KickScooteren LED-lys foran, bremse og bag. Forlygten kommer i en strålende og ikke-blændende 9W LED samt LED DRL (Daytime Running Light) under din tur: De er designet til at gøre dit køretøj mere synligt under lyse og dagtimerne forhold. LED DRL tændes automatisk, når du starter din KickScooter.

Ud over lygterne kommer GT1 for første gang i mærkets KickScooter-historie med indbyggede blink foran og bagpå, så du kan nyde sikker pendling. Hvis det ikke er nok, er der også certificerede reflekser foran, bagpå og på siden, hvilket gør det nemmere for dig at blive opdaget under dårlige lysforhold.

Sikkerhed og komfort takket være de store dæk
Segway GT1E kommer med selvhelbredende store 11-tommer pneumatiske dæk (med en gelébelægning inde i dækket), der giver lavere punkteringsrisiko og mindre behov for vedligeholdelse. Dækkene har slidbaner, der er 92 mm brede, hvilket tillader tung brug, bedre holdbarhed på enhver overflade og også mere stabilitet under din tur.

Udover komforten ved din tur, er din sikkerhed også vores prioritet. GT1E tager KickScooter-kørsel til et andet niveau med sine to uafhængige bremser, der styres af et enkelt niveau: baghjulet har elektronisk blokeringsfri bremsesystem (E-ABS); og forhjulet har en skivebremse, kombineret med dobbeltarmsophænget foran og bagpå (svarende til den forreste affjedring, der bruges i superbiler). Kombinationen af ​​disse bremser giver dig både mere stabilitet og sikkerhed i din pendling.

Premium farvet LED Dashboard og anti-tyveri funktion
GT1 er udstyret med et nyt stilfuldt farvet LED-instrumentbræt, der giver dig alle de væsentlige detaljer om din KickScooter. Fra batteriniveauet, blinklysindikatoren, forlygten, strømindikatoren, selv hvilken slags køretilstand du bruger, kan du se alle disse oplysninger med et øjeblik og meget mere.

Du kan (låse) din KickScooter op via Segway-Ninebot APP’en, som samtidig aktiverer tyverisikringsfunktionen:

– KickScooteren udløser alarmen med blinkende lys, når den bevæges i 3 sekunder.
– KickScooteren vil blive ved med at bippe, når den flyttes i 10 sekunder, og hvis KickScooteren flyttes igen inden for 60 sekunder, stopper bippet ikke.
– Når KickScooteren er låst op, vil den automatisk slukke, hvis der ikke er nogen betjening inden for 10 minutter, så ingen energi går til spilde.

Pendler gennem ethvert terræn
Det kraftfulde baghjulstræk på GT1 kan tage dig til enhver form for hårdt terræn. KickScooteren kan klare klatrevinkler på op til 23%. Så alle grunde er gode til at tage på eventyr!

Du kan tilpasse din GT1 til dit køremiljø, da den kommer med 3 køretilstande (Eco, Sport og Race), en Walk-tilstand specielt til fodgængerområder og den nye Park-tilstand. Parkeringstilstanden stopper din KickScooter efter mere end 5 sekunder efter at have kørt eller mere end 20 sekunder, når du ikke kører, hvilket giver dig mulighed for at spare mere energi, når du skal på en yderligere køretur.

Smart Battery Management System (BMS)
KickScooteren kommer med et større og mere effektivt Li-ion-batteri designet med et luftstrømsvarmeafledningssystem for at forhindre, at dine batterier overophedes og derfor forlænge batteriets levetid. Segway GT1 har en batterikapacitet på 1008 Wh og tager op til 11 timer at oplade helt, men takket være det behøver du ikke bekymre dig om, at din KickScooter dør midt i det sjove, da den, når den er fuldt opladet, kan holde op til 50 km og evt mere!

Opladning af din KickScooter er meget enkel takket være den nemme adgang til opladningsporten på fodbrættet.

Robust design og sikker affjedring

GT1 er designet med tanke på tung og multi-terræn brug. For at kunne understøtte nyttelast på op til 150 kg uden problemer, er KickScooteren bygget med aluminium af luftfartskvalitet, med et avanceret affjedringssystem for og bag, kombineret med justerbar dæmpning (på både for- og baghjulsophæng) for at sikre en tur, der kan klare ethvert terræn.

Derudover giver de 11-tommer dæk og det lave tyngdepunkt givet af batteriernes placering i fodbrættet stabilitet, der ikke kan slås.

Specifikationer

Motor: 3.000 watt max. power (1.400 W motor)
Max speed: 25 km/t (begrænset fra 60 km/t)
Rækkevidde: 50 km
Dæk: 11” tubeless anti-puncture dæk
Vægt: 47,6 kg

Max stigning: 23%
Bremser: Hydraulisk skivebremse for og bag
Batteri: 50,4 V 20Ah
Dimensioner samlet: 1485 mm × 656 mm × 1308 mm
Dimensioner foldet: 1485 mm × 656 mm × 860 mm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser