Joyor S5

5.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Elløbehjulet er godkendt til kørsel på offentlig vej i Danmark. Joyor S5 er en del af S-serien som er Joyors sportserie der kombinerer unikke køreegenskaber med høj performance. Designet til off-road får du et el-løbehjul med dobbelt affjedring, off-road dæk, skive bremser og meget mere. Den 500 watt store motor sikrer høj acceleration, stor styrke i modvind og ved stejle stigninger.

Beskrivelse

Funktioner:

Stærk 500 watt motor
Joyor S5 har en stærk 500 watt motor som modstår stærk modvind, giver hurtig acceleration og giver en stigningsevne på bakke og ujævnt terræn på 15 grader uden problemer. Desuden er Joyor S5 begrænset til 20 km/t så det overholder dansk lovgivning på offentlig vej.

Langrækkende batteri med Smart Power Management
Joyor S5 har et højkvalitets lithiumbatteri på hele 13 AH og leverer op til 55 km rejse på en enkelt opladning. Smart batteristyring via LCD viser batteripakkens tilstand og giver dig besked med det samme om batteri statussen..

Virker lige så simpelt som det ser ud
Alle aspekter af S5 er lavet med enkelhed i tankerne. el-løbehjulsstellet, komponenterne og tilbehøret bruger det samme geometriske formsprog, som sætter brugervenligheden og brugeren i front. En enkelt knap sparker el-løbehjulet til live. S5 er lavet til at se rigtig ud og føles rigtigt.

Aerospace-grade aluminiumsramme
Den robuste ramme er lavet af aluminium i rumfartskvalitet, med lav densitet og høj strukturel styrke. Den har også fremragende termisk ledningsevne og korrosionsbestandighed for øget holdbarhed. Med kun 22,1 kg er S5 en fantastisk bærbar størrelse og vægt til håndbagage og transport.

Ultra-lyse forlygter
Forlygter er afgørende for natkørsel på et el-løbehjul. S5 har en ultra-lyse 1,1W forlygter med en rækkevidde på op til 6 meter for ekstra sikkerhed.

Stødabsorberende dæk for en mere jævn tur
De store 10-tommer for- og bagdæk har fantastisk stødabsorbering og skridsikre slidbaner. Sammen med en 600W børsteløs DC-motor for stabil effekt, er S5 indstillet til at levere en mere jævn køreoplevelse.

Fartpilot teknologi
Ved at bruge teknologien fra biler bruger Joyor S5 en unik algoritme, der modtager signalinput fra hastighedssensorer for at opretholde en jævn og stabil fartpilot. Dette reducerer spænding og træthed for ryttere og optimerer batteriet til længere ture.

Historien bag virksomheden:
Joyor har lavet el-løbehjul siden 2019 og går efter høj performance til et rimeligt budget. Virksomheden er grundlagt i Kina og har adgang til de bedste komponenter på markedet. Virksomhedens vision er at bidrage til en emmisions fri verden og samtidigt med at det skal være sjovt. De elektriske løbehjul har derfor stor fun-factor.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 500 W motor
Max speed: 20 km/t (begrænset)
Rækkevidde: op til 50 km
Dæk: 10″ pneumatic dæk
Vægt: 22 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Skivebremser for og bag
Batteri: 48V 13Ah
Pakkevægt: 25 kg
Dimensioner pakke: 1150 mm x 610 mm x 525 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 10 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x Elektrisk løbehjul
1 x Oplader
1 x værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser