Aprilia eSRZ

5.495,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Aprilia har siden 1977 bygget effektive scootere og motorcykler der tager udgangspunkt i motorsporten. Den nye Aprilia eSRZ e-scooter er fra Aprilias Smart Mobility program og er et must-have for alle aprilia fans.

Beskrivelse

Iøjnefaldende design og farver
Det har aldrig været nemmere og sjovere at komme igennem byen. Aprilia introducerer eSRZ, den seneste tilføjelse til Aprilia Smart Movement-familien. Med et iøjnefaldende design, farver, der helt sikkert vil dreje hoveder og en vægt på kun 13,8 kg, er dette smarte elektriske løbehjul en sikker og praktisk vinder. Bare tag den med dig på offentlig transport eller i din bil, og når øjeblikket er det rette, sæt den på jorden, hop på og nyd en stressfri tur til din endelige destination.

eSRZ er Aprilia Smart Movement e-scooter der vinder over byen takket være sine flotte linjer, design og lette vægt på kun 13,8 kg, så det nemt kan bruges i kombination med andre transportmidler. Den skubbes af en 300W børsteløs motor og drives af et 36V 6.0Ah 216Wh batteri. Den leverer en rækkevidde på op til 20 km på en enkelt opladning. De 8,5” dæk med indvendige slangepuder og afdæmpning afhjælper den ujævne vejoverflade og sikrer bedre komfort. LED-lygterne foran og bagved sikrer bedre synlighed om natten og under dårlige lysforhold. Blinklysene er placeret på den udvendige side af styret for at signalere hensigten om at dreje, hvilket øger udsynet og sikkerheden på vejen.

Historien bag virksomheden:
Aprilia er en italiensk motorcykelfabrikant grundlagt umiddelbart efter Anden Verdenskrig i Noale, Italien, af Alberto Beggio. Virksomheden startede som en producent af cykler og gik videre til at fremstille scootere og motorcykler med lille kapacitet. I nyere tid har Aprilia produceret store sportscykler såsom 1.000 cc V-twin RSV Mille og V4 RSV4.

Aprilia har støttet et stærkt motorsportskonkurrenceprogram, der begynder med motocrossløb og derefter et verdensmesterskabsvindende motorsportsprogram på vej.

Med Aprilias nye Smart movement program producerer de nu effektive elektriske løbehjul.

Funktioner:
Komfort
8,5″ dæk med indvendige slanger til at afbøde ujævnheder på vejen, dobbelt bremse og LED-lys for at sikre maksimal komfort.

Brug:
Få adgang til begrænsede trafikveje og fodgængerområder med et bæredygtigt køretøj, der nemt kan bruges i kombination med offentlig og privat transport.

Kraftig motor:
Det er ikke længere et problem at komme til din destination på kort tid. Aprilia eSRZ er udstyret med en 300 W børsteløs motor, der giver dig mulighed for at tackle vejstier med en maksimal hastighed på 20 km/t og en hældning på op til 15%.

Sikkerhed:
De to uafhængige bremser, som denne scooter er udstyret med, betjenes af et enkelt håndtag for at sikre jævn og sikker bremsning i enhver situation.

Komfort:
De 8,5 tommer hjul giver dig mulighed for at håndtere alle typer byveje sikkert og problemfrit. Takket være den nye quick release og vægten på kun 13 kg koster Aprilia eSRZ dig ingenting.

Autonomi:
Batteriet på 216W giver dig mulighed for at køre op til 20 km. Opladning er let. Du skal blot tilslutte den medfølgende oplader til scooteren og på 4 timer vil din scooter være klar til at ledsage dig, hvor end du vil. Hjulene omdanner bremseenergien til kraft, der er lagret i batteriet, hvilket giver dig mere momentum, når du starter.

LED-display:
Takket være det integrerede LED-farvedisplay tilpasser Aprilia eSRZ sig til dine behov. Vælg en af ​​de tre køremåder, der er bedst for dig, og tjek batteriopladningen, scooterens trend og forlygterne. Med appen kan du administrere og styre funktioner uden at skulle tænde din scooter.

Specifikationer

Motor: 300 watt power
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 20 km
Dæk: 8,5” pneumatiske dæk
Vægt: 13,8 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Elektrisk forbremse & bremseskive bag
Batteri: 36V 6.0Ah
Dimensioner samlet: 1120 mm x 445 mm x 1155 mm
Max. vægt: 100kg
Ladetid: 3 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser