Ducati Pro II Plus

5.795,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Ducati Pro II Plus er et elektrisk løbehjul tro mod Ducatis værdier. Flot og stilrent design og høj kvalitets komponenter. Uanset om du er Ducati fan eller ej, er løbehjulet et godt køb og er med til at brande dig selv som kvalitets bevidst motorsportsfan.

Beskrivelse

PRO-II PLUS er udstyret med en 350 W børsteløs motor og et 7,8 Ah batteri, som giver dig mulighed for at rejse op til 25 km med fuld stabilitet og komfort takket være de 10” punkteringssikre slangeløse dæk der også absorberer ujævnheder fra vejen.

Scooteren er udstyret med dobbeltbremse, elektrisk for- og bagskive samt et stort 3,5” LED-display, hvor du kan styre alle indstillinger og vælge mellem fire køretilstande (6, 15, 20, 25 km/t).

PRO-II Plus er Ducatis elektriske scooter der overrasker og brander dig som en vaske ægte motorsports fan. Ducati er high-end når det kommer til design og performance. Det samme gælder deres nye elektriske løbehjul.

Historien bag virksomheden:
Ducati Motor Holding er en italiensk motorcykelproducent beliggende i Borgo Panigale ved Bologna. Ducati er gennem historien berømt for kombinationen af banebrydende design og præstationer. Fra den første motorcykel med beskeden motorstørrelse produceret umiddelbart efter 2. verdenskrig er Ducati gennem årene vokset til en magtfaktor i international motorsport og har opnået stor succes i på racerbanerne. Audi AG’s datterselskab Automobili Lamborghini S.p.A. overtog 100 % af aktierne i Ducati Motor Holding S.p.A. i 2012. Der er dermed rigelig erfaring hvad angår at designe og producere køretøjer med høj performance og kvalitet.

Funktioner:
Motor
Scooteren har en 350W børsteløs motor. Denne type motor kræver minimal vedligeholdelse og har et meget lavt slidniveau samt holder godt til forskellige hastighedsniveauer og er meget støjsvag.

Hjul og bremser
De forreste og bageste 10″ slangeløse hjul udgør ikke risiko for punktering. Scooteren er udstyret med et dobbelt bremsesystem: elektriske skivebremser for og bag.

Specifikationer

Motor: 350 W motor
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 25 km
Dæk: 10” anti-puncture solide dæk

Max stigning: 15%
Bremser: Elektrisk for- og bagskive bremse
Batteri: 36V 7.8Ah
Max. vægt: 100kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser