iENYRID M4 Pro S+

5.895,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

iENYRID M4 Pro S+ er bestemt et kig værd. Det er en konkurrencedygtig E-scooter på prisen ift. de funktioner du får med og 45 km/t med en rækkeevne op til 75 km. Det er en populær E-scooter hvor mange enheder er blevet solgt på verdensplan.

Beskrivelse

10″ off-road pneumatiske dæk
10 tommer off-road dæk giver høj ydeevne med ekstra kraft. Pneumatiske dæk er mere stødabsorberende og mere komfortable end solide dæk. Kryds nemt fartbumpet og håndterer effektivt barske veje.

800W motor
Frekvenskonvertering højhastighedsmotor giver stærk kraft, klatreevnen til 20 grader.

48V 20Ah batteri
45 km/t maks. hastighed og kører op til 75 km op en opladning. Dette er en elektrisk scooter til voksne, der er velegnet til daglig pendling og off-road.

Sammenfoldeligt design
IENYRID M4 PRO S+ MAX elektrisk sparkescooter med bærbart foldedesign. Let at folde denne voksnes elektriske løbehjul i to trin. Du kan blive puttet i din bils bagagerum eller bære den ind i metroen og bussen. Gem din dyrebare tid.

Sikkert køresystem
Dobbelt bremsesystem, porøs skivebremse for og bag, udstyret med porøst skivebremsesystem og E-ABS antiblokeringssystem, som kan opnå effektiv bremsning, hurtig reaktion, sikker kørsel. Denne motoriserede scooter indbyggede højeffekt lampeperler til langrækkende forlygte og rødt advarselsbaglys, i mellemtiden, et farverigt stribelys på begge sider af dækket, forbedrer i høj grad sikkerheden ved kørsel i den mørke gade om natten.

Historien bag virksomheden:
iENYRID er et brand indenfor e-scottere. Virksomheden blev etableret i 2016 i Kina og i 2021 kom brandet iENYRID til verden. Brandet leverer produkter af højere kvalitet inden for deres elektriske produkter og bruger kvalitetskomponenter til deres modeller. Missionen for virksomheden er at konkurrere på den globale scene med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hos iENYRID er vigtigheden desuden inden for ydeevne. Uanset om du leder efter en kraftig el-scooter med to motorer, en terrængående el-scooter eller en el-scooter til pendlere, så leverer de modellerne.

Virksomheden udvikler og designer deres egne scootere og har desuden deres egen fabrik.

Specifikationer

Motor: 800 W
Max speed: 45 km/t
Rækkevidde: 75 km
Dæk: 10″ off-road pneumatiske dæk
Vægt: 25 kg

Max stigning: 20%
Bremser: E-ABS + For- og bag skrive bremse
Batteri: 48V 20Ah
Dimensioner samlet: 1170 mm x 600 mm x 1300 mm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Ja

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Sæde
1 x Oplader
1 x Brugermanual
1 x Værktøjskasse

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser