Jeep 2XE Adventurer

6.595,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Alle kender Jeep fra militærserier og terræn kørsel. Jeep har udviklet sig med det amerikanske militær og leverer terrængående køretøjer til både militær og private. Med de nye elektriske løbehjul fra Jeep, har virksomheden indbygget performance fra et terrængående køretøj, ift. affjedring, bremser, rækkevidde osv.

Beskrivelse

Udendørs frihed
Jeep® ADVENTURER elektriske scooter handler om at udleve Jeep-eventyrets ånd, når du går overalt, selv i byen. Den er designet til at køre let på forskellige typer veje og lader dig nyde friheden ved at bevæge dig smidigt og undgå at sidde fast i trafikken. Den er udstyret med affjedring foran og bagpå for øget kørekomfort og modstand, mens den børsteløse motor på 350 W og højere kapacitet 36 V 10,4 Ah 374 Wh batteri tilbyder strøm og op til 40 km elektrisk nul-emissionsrækkevidde. Nyd en smartere tur med forbindelsen til Jeep® Urban e-Mobility User App.

Historien bag virksomheden:

Jeep er et bilmærke under Chrysler Group LLC i USA med hovedsæde i Auburn, Michigan. Modellerne under Jeep er udelukkende firehjulstrukne, heraf de fleste nogenlunde terrængående køretøjer, og Jeep har i over 60 år været synonym med off-roadere. Mange kender dem desuden fra det amerikanske militær. Derfor er det heller ikke nogen tilfældighed at dette fede elektriske løbehjul er lavet i camouflage farver.

Jeeps historie begynder i 1940, hvor den amerikanske hær havde et behov for et køretøj til let transport og rekognoscering. En liste over krav blev opstillet og sendt til udbud hos en lang række bilfabrikker. Siden er Jeep vokset, både med militæret men også på det private marked.

Funktioner:
Ydeevne
350 W motoren (spidseffekt: 515 W) og 36 V 10,4 Ah 374 Wh batteri sikrer op til 45 km rækkevidde. De 10” fede slangeløse dæk er punkteringssikre og kan nemt tage imod ujævnheder på vejen.

Robust konstruktion
Rammen er bygget i magnesium for øget lethed og modstand. De forreste og bageste affjedringer afbøder bump på vejen for en mere komfortabel og stabil kørsel.

Bruger-APP
Tilgængelig på Google Play og App Store, Jeep® Urban e-Mobility User App holder dig opdateret om den primære ydeevne af dit køretøj og din placering og tilbyder dig realtidsassistance via chat.

Specifikationer

Motor: 515 watt max. power (350 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 40 km
Dæk: 10” tubeless dæk
Vægt: 19,6 kg

Max stigning: 26%
Bremser: Elektronisk bremse foran og skivebremse bag, KERS
Batteri: 36V 10.4Ah
Dimensioner samlet: 1168 mm x 473 mm x 1195 mm
Dimensioner foldet: 515 mm x 473 mm x 1195 mm
Max. vægt: 100 kg
Ladetid: 5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser