Kukirin G4

8.495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

KuKirin G4 er sammen med G3 Pro en model i eliteklassen og perfekt til race og tricks. Du får et løbehjul med topklasse køreegenskaber og performance. E-scooteren leverer en hastighed på hele 70 km/t og kan køre op til 75 km på en opladning. Motoren er en 2000W motor med et 60V 20Ah batteri. Så er der smæk på skal vi hilse og sige.

Beskrivelse

Kukirin G4 elektriske scooter er et state-of-the-art køretøj med performance i elite klassen. Med sit 60V 23Ah batteri og 2000W højeffektsmotor tilbyder denne scooter enestående ydeevne og pålidelighed. Du får en rækkevidde på op til 75 kilometer pr. opladning, så det ikke er kilometer du kommer til at mangle. Med en maksimal hastighed på 70 km/t og 11″ tubeless dæk får du overlegent greb og stabilitet og gør at du kan opleve spænde ture på det elektriske løbehjul og køre og og lave tricks som du ønsker.

Modellerne (modelnavn) og dermed serierne er opbygget således: S-serien er de mindre modeller, M-serien er serien i midten med højere performance men også til en højere pris og til sidst G-serien som er modellerne med ekstra-ordinær performance.

Historien bag virksomheden:
KuKirin blev grundlagt i 2018 og er en teknologivirksomhed, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af e-scootere og e-cykler. Det hed oprindeligt KugooKirin og blev ændret til KuKirin i 2022. KuKirin blev grundlagt for at afhjælpe eskalering af miljøforurening. For at beskytte miljøet og hjælpe millioner af mennesker med at pendle på en innovativ måde med lave emissioner, udvikler KuKirin konstant nye teknologier og leder efter måder at fremme og forbedre sine produkter på.

Kukirin er blevet en relevant spiller på markedet efter at have bevist kvalitet og innovation kan leveres til en fair pris.

Funktioner:
Dæk:
11-tommer front pneumatisk dæk for og bag perfekt til terræn og enhver sports brug.

Bremse:
Hydrauliske skivebremser for og bag samt power-off bremse, så du er i gode hænder når du kører stærkt og skal bremse ned.

3 hastighedstilstande:
Du styrer hastigheden med én tast i henhold til de forskellige vejbelægningsforhold, hvilket gør kørslen mere komfortabel og kørsel mere sikkerhed.

2000W motor:
Der er uhørt meget power i denne motor og tilhørende batteri. Den leverer 70 km/t og giver med den store batteri kapacitet op til 75 km på en opladning.

LED-skærm:
Flot display som angiver de nødvendige funktioner

All-Round lys system:
All-round LED lys (1 forlys, 2 sidelys og 1 baglys)

Støddæmpningssystem:
Støddæmpningssystem foran og bagpå som er specielt designet til sports brug.

Specifikationer

Motor: 2000 watt
Max speed: 70 km/t (Ifølge dansk lovgiving må et løbehjul max køre 20 km/t på offentlig vej)
Rækkevidde: Op til 75 km
Dæk: 11” dæk
Vægt: 37 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Hydrauliske skivebremser for og bag
Batteri: 60V 20Ah
Dimensioner samlet: 1336mm x 1295mm x 660mm
Dimensioner foldet: 1336mm x 550mm x 660mm
Max. vægt: 120kg
Opladningstid: 12 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Indbygget lys
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år* (1/2 år på elektriske dele)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej
App: Nej

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Brugermanual
1 x Oplader
1 x Værktøjskasse
1 x Bagskærm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser