Lamborghini ALext

9.895,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Lamborghini ville også være med indenfor elektrisk mobility og har design og produceret dette lækre Alext elektriske løbehjul. Løbehjulet er spækket med lækre detaljer og har et super lækkert design. Lamborghini tro er løbehjulet baseret på kvalitets og high performance komponenter. Det elektriske løbehjul er begrænset til 25 km/t, men batteri kapaciteten gør at du kan køre op til 60 km/t på en opladning.

Beskrivelse

ALext er, som mange af Lamborghinis andre produkter, spækket med overperformance komponenter og lækkert design. El-scooteren er udstyret med en 500W børsteløs motor, der leverer ekstremt lydløs teknologi, der kræver minimal vedligeholdelse, med et meget lavt slidniveau og fremragende ydeevne ved forskellige hastigheder. De slangeløse hjul er punkteringsfrie; kombineret med for- og baghjulsophænget absorberer de vibrationer og dæmper vejbanens ujævnheder. E-scooteren er udstyret med skivebremse foran, dobbelt elektronisk og skivebremse bagpå og blinklys på styret for at forbedre sikkerheden. ALeXT understøttes af en bruger-app, hvorigennem det er muligt at overvåge køretøjets brugsdata, indstille krydstogtparametre og justere lysene.

48V 12,5Ah 600Wh batteri, der giver en autonomi rækkevidde på op til 60 km på en fuld opladning. Batteriniveauet overvåges nemt fra displayet.

Historien bag virksomheden:
Automobili Lamborghini S.p.A. er en italiensk producent af luksus sportsvogne og SUV’er baseret i Sant’Agata Bolognese. Virksomheden ejes af Volkswagen-koncernen gennem datterselskabet Audi. Ferruccio Lamborghini (1916–1993), grundlagde Automobili Ferruccio Lamborghini S.p.A. i 1963 for at konkurrere med Ferrari. Virksomheden blev kendt for at bruge et baghjulstræk med midtermotorer layout.

Lamborghini producerer i øjeblikket den V10-drevne Huracán, Urus SUV drevet af en twin-turbo V8-motor og vil producere Revuelto, en V12/elektrisk hybrid, fra 2024. Derudover producerer virksomheden V12-motorer til offshore-motorbådsracing. Som en del af sortimentet har Lamborgini også gerne ville markere sig inden for mobilitet og elektricitet og har udviklet dette ALext elektriske løbehjul.

Funktioner:
Bremser
ALeXT er udstyret med en forreste skivebremse og dobbelt elektronisk og skivebremse bag for at sikre en mere sikker og effektiv bremsning.

Støddæmpning

De forreste og bageste affjedringer absorberer vibrationer og dæmper vejbanens ujævnheder, hvilket sikrer større komfort.

Motor
500W børsteløs motor: minimal vedligeholdelse, meget lavt slidniveau. 900W spidseffekt.

Batteri
48V 12,5Ah 600Wh batteri, der giver en autonomi rækkevidde på op til 60 km på en fuld opladning. Selvstyreområdet afhænger af førerens vægt, vejbanens forhold, den ydre temperatur osv. Batteriniveauet kan nemt overvåges fra displayet.

Specifikationer

Motor: 500 watt power (900 watt max power)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: Op til 60 km
Dæk: 11” tubeless
Vægt: 28,5 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Skive foran, elektronisk skivebremser bagpå
Batteri: 48V 15.000 mAh
Dimensioner samlet: 1350mm x 490mm x 1260 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja (For og bag)
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser