Megawheels A5

4.795,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Megawheels A5 vil gerne kæmpe om din gunst hvis du leder efter et basic elektrisk løbehjul med flot design. Du får alt du skal bruge i et almindeligt elektrisk løbehjul med gode basis funktioner og bl.a. flot LED lys. Performance ligger på 25 km/t, op til 30 km på en opladning og mulig stigningsprocent på 15%, til en god pris. Megawheels A5 har en smule bedre performance end A6, men er også en smule dyrere.

Beskrivelse

A5 el-scooteren er udstyret med 9,0″ punkteringssikre dæk, 350 watt motor og 7,8Ah batteri, understøtter cirka 30 km rækkevidde, smart APP-styret og lækre LED-kørelygter. Det er en god kvalitets e-scooter til en overkommelig pris.

350W motor & 9-tommer dæk
Den elektriske A5-scooter har et 9″ bikagehjul foran og en kraftig 350W børsteløs motor på baghjulet.

LED Smart Display
A5 Smart Electric Scooter inkluderer en lysende LED-forlygte med et Bluetooth-modul. Bluetooth kort afstand inden for 0,5m. ingen induktiv oplåsning. automatisk velkomstlyseffekt. LED Display kan være tydeligt synligt i stærkt sollys Ingen blændende på mørke steder, hjælper dig med at holde styr på hastighed og batterilevetid.

Meget fleksible dæk
Megawheels har designet A5-scooteren med 9-tommer meget fleksible vakuumdæk, hvilket betyder overlegen komfort på ru eller ujævn overflade med en tophastighed på 15 mph (25 km/t).

Intelligent lysregistrering
Tænd automatisk lysene, når lyset er svagt, og sluk dem igen, når de udsættes for stærkt lys. A5 løbehjulet har blændende omgivende lys, hvilket betyder, at du har en dynamisk lyseffekt, mens du cykler frem.

Nem at folde og bære
Når tiden er inde til at tage toget, tage på kontoret eller tage på en tiltrængt ferie, giver A5’erens folderamme og lynlåsedesign dig mulighed for at pakke dine ejendele på få sekunder uden besvær eller stress.

Historien bag virksomheden:
Megawheels, grundlagt i 2016, er en kinesisk virksomhed der har hele værdikæden fra R&D og udvikling, design og produktion samt salg. Dets hovedprodukter er elektrisk mobilitet over korte afstande til prisvenlige labels.

Megawheels har varehuse og reparationskontorer i USA, Tyskland, Polen, Storbritannien og Japan. Produkterne eksporteres til mere end 30 lande og regioner rundt om i verden. Megawheels er blandt topsælgere i det globale salg og nåede i 2021 en top 5 placering i omsætning inden for kategorien.

Specifikationer

Motor: 350 W
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 30 km
Dæk: 9” vakuum punkteringssikre dæk
Vægt: 14 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Skivebremse + elektronisk bremse
Batteri: 36V 7,8 Ah
Dimensioner samlet: 1124 mm x 440 mm x 1215 mm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 4 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser