Megawheels A6

3.795,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Megawheels A6 vil gerne kæmpe om din gunst hvis du leder efter et basic elektrisk løbehjul med flot design. Du får alt du skal bruge i et almindeligt elektrisk løbehjul med gode basis funktioner. Performance ligger på 25 km/t, op til 25 km på en opladning og mulig stigningsprocent på 15%, til en god pris. A6 har lidt mindre performance end Megawheels A5, men er også billigere.

Beskrivelse

A6 el-scooteren har 9,0″ punkteringssikre dæk, 250W motor og 5,2Ah batteri, der lover 25 km/t max hastighed og 25 km rækkevidde. Denne elektriske scooter har smart APP kontrol, LED kørelys samt cruise funktion.

250W Power Motor
A6 el-scooteren har en 250W motor, giver masser af kraft, og scooteren kan nå hastigheder på op til 25 km/t. Den er også fantastisk til både voksne og børn og kan holde op til 100 kg.

Smart lyssystem
Kører sikkert i mørke omgivelser med en ultra-lys forlygte og atmosfærelys. Atmosfærelyset er på begge sider af scooteren, indstillet i APP’en for at tænde atmosfærelyset, og det vil følge forlygterne tænd/sluk for at forbedre sigtbarheden.

IPX5 vandafvisende
A6 elektrisk scooter er certificeret IPX5 vandtæt rating. Modstå kraftige vandsprøjtninger under højt tryk.

Bærbart design
Megawheels A6 el-scooter kan foldes sammen på 3 sekunder, nem opbevaring i biler, bagagerum, elevatorer, metro og andre kompakte rum.

Historien bag virksomheden:
Megawheels, grundlagt i 2016, er en kinesisk virksomhed der har hele værdikæden fra R&D og udvikling, design og produktion samt salg. Dets hovedprodukter er elektrisk mobilitet over korte afstande til prisvenlige labels.

Megawheels har varehuse og reparationskontorer i USA, Tyskland, Polen, Storbritannien og Japan. Produkterne eksporteres til mere end 30 lande og regioner rundt om i verden. Megawheels er blandt topsælgere i det globale salg og nåede i 2021 en top 5 placering i omsætning inden for kategorien.

Specifikationer

Motor: 250 W
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 25 km
Dæk: : 9” vakuum punkteringssikre dæk
Vægt: 15 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Tromlebremse+ elektrisk bremse
Batteri: 36V 5,2 Ah
Dimensioner samlet: 1110 mm x 440 mm x 1160 mm
Max. vægt: 100 kg
Ladetid: 4 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Medfølger:
1 x E-Scooter
1 x Oplader
1 x Værktøjssæt
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser