NIU KQI1 Pro

5.295,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

KQI1 Pro fra NIU er fra virksomhedens midter segment. Det er et kvalitetsløbehjul med et flot design der leverer 25 km/t og med en rækkevidde på 25 km. Derudover klarer løbehjulet snildt en stigning på 15%. Du er derfor godt dækket ind til din transport hvis du vælger denne model.

Beskrivelse

NIU er en kinesisk virksomhed der leverer elektriske løbehjul og El-cykler med kvalitets komponenter og er bygget på samme koncept som de populære Xiaomi E-scootere. Der er derfor god erfaring og kvalitet på disse lækre E-scootere.

Historien bag virksomheden:
NIU Technologies er et kinesisk selskab med hovedkontor i Beijing, Kina der designer og producerer elektriske scottere og cykler. Virksomhedne er grundlagt i 2014 af to tidligere ansatte hos Xiaomi og er nu en af ​​de største E-scooter producenter i Kina. Tidligt adskilte den sig ved at bruge lithium-ion-batterier i modsætning til de billigere blysyre-alternativer, der i vid udstrækning blev brugt i kinesiske e-scootere på det tidspunkt.

NIU elektriske scootere bruges af flere virksomheder til dele-køretøjer hvor flere tusinde elektriske løbehjul er produceret til. I 2021 udvidede Niu sin produktlinje til også at omfatte elektriske cykler. Fra 2018 havde virksomheden solgt over 200.000 elektriske køretøjer i 50 lande og havde en markedsandel på 60 % på det europæiske E-scooter marked. Det har rejst over 125 millioner USD i finansiering fra investorer. I september 2019 annoncerede de at de ville udvide til det amerikanske marked.

Funktioner:
Byen lige ved din side
KQi1 Pro er designet til at forvandle den måde, du bevæger dig på, og har en tophastighed på 25 km/t og en rækkevidde på 25 km, hvilket gør den perfekt til mellemdistancerejser. Byen er lige uden for døren, bare kom og gå.

Lad eventyret begynde
Fold KQi1 Pro sammen med nogle få enkle trin – gem den nemt derhjemme, under skrivebordet på arbejdet, i bagagerummet på din bil eller i offentlig transport.

Smart kørsel
Med NIU-appen kan du låse din KQi1 Pro med ro i sindet, tjekke dine kørestatistikker eller endda tilpasse din hastighed til en virkelig smart løsning.

Egenskaber
4 køretilstande: E-Save, Sport, Custom, Pedestrian.

Ekstra funktioner
Forbindelse med app til indstilling af køretilstand, smart oplåsning osv.

Yderligere funktioner
LED-lys foran og foran + sidereflektorer. Mekanisk dørklokke

Specifikationer

Motor: 450 watt max. power (250 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 25 km
Dæk: 9,0″ pneumatiske dæk
Vægt: 15 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Forreste tromlebremse & bageste elektriske bremse
Batteri: 36 V 7,65Ah
Dimensioner samlet: 1130 mm x 520 mm x 1177 mm
Dimensioner foldet: 528 mm x 1130 mm x 520 mm
Max. vægt: 100kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser