Segway F25I

5.695,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Segway Ninebots F serie hedder F25I og F40I som angiver hvor lang rækkeevne E-scooterne har. Segway F25I har en rækkeevne på 25 km på en opladning og en begrænsning på 25 km/t.

Beskrivelse

Den nye opgraderede F-serie for en bedre køreoplevelse! De to nye Ninebot KickScooters F-serier, F25I og F40I, er ikke kun designet til at gøre din pendling behagelig, men også med et højere sikkerhedsniveau takket være deres nye indikatorer! Takket være dens maksimale hastighed på op til 25 km/t og en rækkevidde på op til 25 km (F25I) eller op til 40 km (F40I), kan du udforske omkring dig med din KickScooter ved at stole på alle de bedste funktioner, vi har tænkt på for dig .

Historien bag virksomheden:
Segway Inc. er en kinesisk ejet, tidligere amerikansk producent af tohjulede personlige transportere, hovedsageligt gennem sine Segway PT og Segway miniPro produktlinjer. Virksomhedens navn blev grundlagt af opfinderen Dean Kamen i 1999 og er en homofon af ordet “segue” som betyder et skifte (i tid, tema eller lign).

Segway Inc. havde hovedkvarter i den amerikanske delstat New Hampshire og markedsførte primært sine produkter til forskellige nichemarkeder, herunder politiafdelinger, militærbaser, varehuse, virksomhedscampusser og industriområder. Det har haft nogle nøglepatenter på design til selvbalancerende personlige transportører, selvom nogle af dem siden er udløbet. Siden det kinesiske firma Ninebot købte det i 2015, har Segway fokuseret på at udvikle en stærkere tilstedeværelse på forbrugermarkedet med mindre produkter som Segway miniPro eller disse elektriske scootere.

Funktioner:
Kør, brems, nyd og gentag!
Det er det perfekte tidspunkt at udfordre din KickScooter på mere barsk terræn med sine 10-tommer store luftdæk, der vil gøre din pendling mere sikker og jævn:

– F25I har et indvendigt rør.

– F40I har selvhelbredende dæk takket være gelélaget inde i dækkene.

Med pneumatiske dæk bliver stødabsorberingen mere jævn og takket være de 2 uafhængige bremser (elektronisk forbremse og bageste skivebremse) er dit stop mere sikkert!

Mærk kraften i den nye F-serie!
Takket være KickScooteren vil du vinde tid ved at undgå trafikken i travle byer eller ved at tage bussen for eksempel! Med enten en hastighed på 15 km (Eco-tilstand), 20 km (Standard-tilstand) eller 25 km/t (Sport-tilstand), kommer du til tiden til din destination! Takket være den elektriske motor vil du ikke kun være støjfri forurening, men du vil nyde at sejle rundt og også bestige bakkerne op til 15 % vinkel for F25I og 20 % vinkel for F40I!

Lav dine planer og kør videre!
Har du brug for at slutte dig til dine venner, besøge din familie eller bare gå på arbejde/skole/hjem? Afhængigt af afstanden vil enten F25I (rækkevidde på op til 25 km) eller F40I (rækkevidde på op til 40 km) gøre arbejdet udført! Desuden kan du nemt oplade din KickScooter hvor som helst, hvilket giver dig mulighed for at rejse med ro i sindet.

– F25I har en batterikapacitet på 275 Wh (7650 mAh) og er fuldt opladet på ca. 5 timer.

– F40I har en batterikapacitet på 367 Wh (10200 mAh) og er fuldt opladet på ca. 6,5 timer.

Til sidst er batteripakken placeret i fodpladen, hvilket giver et lavt tyngdepunkt for en ekstra sikker og stabil tur.

Moderigtigt og kompakt design, der er svært at modstå!
Nyd den nye Ninebot F-series enestående kompakte design. Den 2-trins foldemekanisme, der kan betjenes med kun én hånd, gør den nem at opbevare og bære, uanset hvor du går. For at maksimere tungt brug har begge modeller carbon trekantet stålrammer, hvilket skaber en stærk og stabil form for KickScooterne. Den solide ramme kan klare en maksimal nyttelast på 100 kg for F25I og 120 kg for F40I.

Tænd det sikre lys!
Indikatorerne er FUNKTIONEN, der vil bringe din KickScooter til et højere sikkerhedsniveau: foran eller bag dig vil du nu være i stand til at indikere den retning, du fører til folk omkring dig!

KickScooteren er naturligvis fuldt udstyret, så du kan køre under dårlige lysforhold takket være dens 2,1 W indbyggede, ikke-blændende front-LED-lys, bremse- og baglygter samt E-MARK-reflekserne foran. , side- og bagdele af KickScooteren.

Smart Battery Management System (BMS)
Det miljøvenlige (energi)genvindingssystem sikrer, at ingen strøm går til spilde ved at omdanne den kinetiske energi til genbrugt elektrisk energi under bremsning, mens Smart Battery Management System (BMS) nøje overvåger batteriets ydeevne.

Alle nødvendige oplysninger på LED Dashboard Display
Kører du på din KicKScooter og pludselig spekulerer på, hvor meget batteri der er tilbage, eller hvilken køretilstand du bruger? I et enkelt glimt kan du tjekke alle de nødvendige oplysninger på det farvede LED-dashboard-display. Du kan også tjekke kørehastigheden, om frontlyset er tændt/slukket og så videre. Desuden giver Bluetooth-forbindelsen til den smarte Segway-Ninebot-mobilapp dig mulighed for at se rækkevidden og køredata eller aktivere Walk-tilstanden, hvis det er nødvendigt.

Specifikationer

Motor: 500 watt max. power (250 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 25 km
Dæk: 10” pneumatiske dæk med slange
Vægt: 15 kg

Max stigning:
15%
Bremser: To uafhængige bremser, elektronisk bremsesystem foran (EBS) og skivebremse bag
Batteri: 36 V 7,65Ah
Dimensioner samlet: 1160 mm x 1143 mm x 480 mm
Dimensioner foldet: 1143 mm x 480 mm x 495 mm
Max. vægt: 100kg
Ladetid: 5 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser