Sparco Max S2

6.995,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du Sparco fan, så er Sparco Max S2 absolut et fedt elektrisk løbehjul der er værd at gå efter. Et fedt design fra den italienske virksomhed, der tager udgangspunkt i komponenter der kan levere racing præstationer både hvad angår bremser, støddæmpning og performance, specielt på stigninger hvor den kan håndtere op til 20% stigning.

Beskrivelse

Sparco eMobility elektriske scooter er en fantastisk måde at komme rundt i byen på. Med en tophastighed på 25 km/t kan du køre op til 40 km på en enkelt opladning, men er sat til 30 km/t for at leve op til kraftige stigninger op til 20%.

Du kommer hurtigere og sikrere til din destination med 10″ hjulene, bagbremsen, racing støddæmpere og en LCD-skærm, der viser rutestatistikker (hastighed og tilbagelagt distance samt batteriniveauer). E-scooteren har desuden et omhyggeligt designet foldesystem, der gør det nemt at opbevare og optimere pladsen.

Historien bag virksomheden:
Sparco S.p.A. er en italiensk virskomhed grundlagt i 1977 i Italien som er førende producent af racing sikkerhedsudstyr. Hovedkontoret liggeri i Volpiano nær Torino, der har specialiseret sig i at producere genstande såsom sæder, rat, seler, racertøj og hjelme. Sparco-mærket alufælge er produceret på licens af OZ Group. Sparco sponsorerer også mange typer motorløbder.

I 1977 besluttede FIA ​​at øge deres sikkerhedsstandarder for at mindske skader under løb. Det første produkt som Sparco blev berømt for var deres brandsikre racerdragt, der kunne modstå 11 sekunders brand, en absolut rekord for tid.

Nu har de i deres Emobility program også valgt at lave nogle lækre elektriske løbehjul.

Funktioner:
LED display
Se metrics som hastighed, tilbagelagt distance, batteriniveauer og meget mere.

Stødabsorberende
E-scooteren er udstyret med et overlegent støddæmpningssystem

10 tommer hjul
Større hjul giver bedre trækkraft og bremsning

Sikrere ture
Integrerede venstre og højre blinklys skaber en sikrere kørsel og giver dig mere udsyn. Styret via styret er vores system designet med både dig og andre bilister i tankerne.

Jævnere rejser
E-scooteren er udstyret med front tromlebremser og bageste E-ABS bremser. Kombineret med 10” slangeløse PU honeycomb-dæk kan du nemt klare skråninger så drastiske som 20 % hældninger.

Rummeligt LED Dashboard
Instrumentbrættet kommer med lysende LED’er for at skabe et lysere og klarere display. Herfra kan du nemt navigere mellem de tre køretilstande (øko, normal, sport). Synkroniser din telefon via Bluetooth for at få flere tilslutningsmuligheder.

Hurtig opbremsning ved pludselige eller uventede stop
MAX S2 er udstyret med et dobbelt bremsesystem med en elektrisk bagbremse, hvilket skaber en jævn bremse selv over korte afstande eller pludselige stop.

Bæredygtighed ved dine fingerspidser
Tilslut din e-scooter til din smartphone via Bluetooth for at se lys, køretilstand, hastigheder og mere.

Kraftfuldt batteri
Højtydende og langtidsholdbare celler der giver dig 30 km på en enkelt opladning.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 600 watt max. power (350 W motor)
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 30 km
Dæk: 10” Honeycumb tubeless dæk
Vægt: 20 kg

Max stigning: 20%
Bremser: Forrest tromlebremse og E-ABS bag
Batteri: 36V 7.8Ah
Dimensioner samlet: 1155mm x 550mm x 1195 mm
Dimensioner foldet: 1155mm x 550mm x 560 mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 4 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser