Sparco SEM1

4.995,00 DKK

Leveringstid: 7-10 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Sparco SEM1 er fra Sparcos E-mobility serie og ud over et lækkert design får du nogle gode køreegenskaber. Sparco er producent af sikkerhedsudstyr til racing, så forvent sikkerheden er i top på disse løbehjul.

Beskrivelse

Sparco-scooteren fra eMobility-serien er et ideelt middel til bytransport og er et koncentrat af teknologi, der vil appellere til alle byboere, der ønsker at bevæge sig hurtigt og samtidig begrænse deres fodaftryk på miljøet.

Den har en kraftig 350 Watt motor anbragt i baghjulet, der gør det muligt for den at nå en tophastighed på 25 km/t. Takket være dets langtidsholdbare 7,5 Ah batteri kan du rejse op til 35 km på en enkelt opladning. Alle vigtige oplysninger vises på den integrerede LCD-skærm: hastighed, batteriniveau, kilometertæller eller nuværende køretilstand (Eco, Standard eller Sport).

Praktisk og komfortabel, denne elegante scooter er udstyret med et bredere styr end de fleste af sine konkurrenter, og dens højde er justerbar, hvilket giver en ideel stabilitet. Den hviler på robuste dæk tilpasset forskellige typer terræn, og er monteret med for- og baglygter til natkørsel. Enkel at bruge, den foldes og foldes ud på få sekunder takket være et genialt system til optimal opbevaring.

Historien bag virksomheden:
Sparco S.p.A. er en italiensk virskomhed grundlagt i 1977 i Italien som er førende producent af racing sikkerhedsudstyr. Hovedkontoret liggeri i Volpiano nær Torino, der har specialiseret sig i at producere genstande såsom sæder, rat, seler, racertøj og hjelme. Sparco-mærket alufælge er produceret på licens af OZ Group. Sparco sponsorerer også mange typer motorløbder.

I 1977 besluttede FIA ​​at øge deres sikkerhedsstandarder for at mindske skader under løb. Det første produkt som Sparco blev berømt for var deres brandsikre racerdragt, der kunne modstå 11 sekunders brand, en absolut rekord for tid.

Nu har de i deres Emobility program også valgt at lave nogle lækre elektriske løbehjul.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 350 watt power
Max speed: 25 km/t
Rækkevidde: 35 km
Dæk: 8,5” pneumatiske dæk
Vægt: 14,3 kg

Max stigning: 15%
Bremser: Magnetisk håndbremse & bagtromlebremse
Batteri: 36V 7.8Ah
Dimensioner samlet: 1150mm x 480mm x 1135mm
Dimensioner foldet: 1030mm x 220mm x 405mm
Max. vægt: 120kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX4
Lys: Ja
Støddæmpning: Nej
Garanti: 1 år
Foldbart: Ja
Sæde: Nej

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE PÅ DERES ELLØBEHJUL. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser